Levente ( 8 éves, Zalaegerszeg )


Levente 8 éves kisfiú, legvágyottabb kívánsága egy a gyerekek között ma nagyon divatos játék, a Bakugán szett volt.
Erre áhítozott a legjobban. A kívánságteljesítő "Dzsinn" segített megvalósítani ezt a vágyát. A játékboltban már kellemes meglepetés ért, amikor összeállíttattam egy igényes kis csomagot Leventének. Elmeséltem az eladónak, hogy kinek vásárolok, vagyis kívánságot teljesítek és az elismerő szavak mellett az üzlet azonnal fölajánlott a Csodalámpa Alapítvány mindenkori vásárlásakor 5% kedvezményt! Köszönjük, ezt az igen szép gesztust!
Már vártak bennünket, az egész család lázban égett. Érkezésünkkor Levente mellett két kistestvér is izgatottan várta a meglepetést. Rövid bemutatkozás, beszélgetés után előkerült az ajándék. Mi felnőttek csak kiosztani tudtuk a csomagot, összerakni a benne rejlő játékokat nem. Leventének ez egy cseppet sem jelentett gondot. Pillanatok alatt akcióképesek voltak a Bakugán figurák, kezdődhetett a játék, amelyben természetesen a két kistestvér is részt vett. Innentől már feleslegessé vált a jelenlétünk.
A támogatónkat képviselő Farkas László úrral együtt elköszöntünk azzal a tudattal,hogy ismét szereztünk egy szép nyarat a gyerekeknek.

A kívánságot a támogatásával teljesítettük. Levente nevében is köszönjük!






Varga Andrea
Kívánság-koordinátor
Zalaegerszeg, 2010.06.28.

Archívum


Belépés