Virág (17 éves, Pomáz )


Virág kontroll vizsgálatokra érkezett édesanyjával a Gyermekklinikára találkozásunk napján. Érdeklődéssel üdvözölt és bár már tudta, hogy hozom az ajándékát nagyon örült neki. Óvatosan bontotta ki a laptopot.

Nagyon szerényen fogadta a kívánsága teljesülését, elmesélte, hogy arra gondolt, vajon ő megérdemli-e, vagy másnak, a Csodalámpa ismertető füzetében súlyosabb állapotúnak gondolt gyermeknek kellene-e inkább kapnia. Megnyugtattam, hogy körültekintően választjuk ki azokat a gyermekeket, akik kívánhatnak tőlünk.

Virág következő gondolata pedig az volt, hogy ő is szívesen segítene alapítványunknak a zenetudásával, kézügyességével, önkéntes munkájával, hiszen jövőre már nagykorú és egyetemista lesz, mert viszonozni szeretné az ajándékot, amit most kapott.

Bíztattam, ezt majd megteheti, kedve és lehetősége szerint, szívesen fogadjuk és jót beszélgettünk az alapítványról. Úgy láttam így még nagyobb örömmel tudta elfogadni a tanulását segítő laptopot, hiszen az is kiderült, kitűnő tanuló betegsége ellenére is. Komoly tervei vannak a jövőjét és továbbtanulását illetően.

Örömmel hallottam ezekről és arról is, hogy az aktuális orvosi vizsgálatok jó eredményeket mutattak egészségi állapotáról, így a legjobbakat kívánva köszöntem el Virágtól és édesanyjától.

A kívánságot a támogatásával




teljesítettük, amit Virág nevében is köszönünk!





Halmos Judit
kívánság-koordinátor
2010.02.24.

Archívum


Belépés