Gábor ( 8 éves, Megyesbodzás)

Meleg nyári délutánon találkoztunk egy délalföldi kis faluban Gáborral és anyukájával. Nagyon kedvesen fogadtak bennünket és Gabi már izgatottan készült a nagy találkozásra. Megmutatta kiscicáit és kocsiba ülve indultunk a koncert színhelyére.
Kicsit hamarabb érkeztünk így volt időnk nézelődni a kirakodó vásárban, ami nagy élmény volt a kisfiúnak. A koncertre rengetegen várakoztak, és megtisztelve éreztük magunkat, amikor az együttes Managere soron kívül beengedett bennünket, persze ez a várakozókat felháborította, de mi büszkék voltunk kivételes helyzetünk miatt.
A fiúk már javában készültek a kezdésre, ezért elég nehéz volt őket összeterelni. E miatt csak szakaszosan tudtuk megoldani a találkozót, de végül mindenkivel sikerült néhány szót beszélnünk és fényképet készítenünk. Nagyon kedvesek voltak Gabival, megmutatták az öltözőjüket és a fellépő ruháikat. Bár Ő a végére kicsit belefáradt a sok várakozásba és fotózkodásba. Mindjárt jobb kedve lett, amikor megkapta azt a csomagot, ami az együttes ereklyéit tartalmazta. A sapkát rögtön a fejére tette és már kezdődött is a koncert.
A kisfiú minden számot kívülről fújt és együtt énekelt kedvenceivel.
Késő este értünk vissza a faluba. Gabi az úton elaludt, ami érthető volt a rengeteg élmény és történés után. Talán kicsit elcsigázott volt, de azt gondolom ez a délután egy életre szóló élményt adott számára.

Zámbori Andrea
kívánságkoordinátor
2009.07.12.

Archívum


Belépés