László (14 éves, Somogyzsitfa)

Amikor megkaptam a hírt, hogy vihetem a várva várt ajándékot a 14 éves Bogdán Lászlónak (Lacinak) akkor félretéve mindent siettem az ajándékért, amely egy laptop volt.

Nagyon várta, mivel tudta, hogy már megvan csak éppen akkor két kezelés között otthon töltötte a napjait. Testvére Csaba - aki egész napját a betegágy mellett töltötte - telefonált, hogy mikor van ismét kezelésen a Szent László kórházban. Amikor odaértem, csak a betegszoba és a folyosó közötti ajtókon keresztül tudtam vele beszélni. Az ajándékot a bátya adta át neki, mert nem lehetett hozzá bemenni. Nem érheti Őt fertőzés mivel össejt átültetés előtti kezelésen vett részt. De a boldogság, ami az arcáról sugárzott a laptop átvételekor az leírhatatlan volt, azt látni kellett volna.

Örömében még a laptop kinyitása sem ment, de aztán sikerült és ismét lehetett látni az örömöt. Nagyon meghatódott, és köszönetét fejezte ki. Még Csaba a testvére is meghatódott mikor látta öccse kívánságát beteljesülni.
Sajnos egy kicsit rossz volt mert nem tudtam vele igazán elbeszélgetni az elzártság miatt. Remélem igazán örömét leli ebben a kívánságban.


Mielőbbi gyógyulást kívánunk Lacinak.



Danics Istvánné
kívánság-koordinátor
2009.07.09.

Archívum


Belépés