Viktória (6 éves, Felsőnyárád)

Viki első osztályba készül, igaz, hogy csak magántanuló lesz, de alig várja már, hogy tanulhasson. Édesanyja olyan iskolába íratja be, ahol zenét is fog tanulni. Vikinek mindene a zongora, illetve a szintetizátor. Ezt kért a csodalámpától egy szintetizátort s már előtanulmányokat is tett azért, hogy ha megkapja, tudjon játszani rajta valamit. Nagy volt az öröm és a meglepetés, amikor a csodalámpás önkéntes csapat belépett Viki kórházi szobájába.

A kislány a meglepetéstől megszólalni sem tudott!! Kis segítséggel kibontotta a hatalmas csomagot és a szeme elé tárult az ezüstszínű Yamaha szintetizátor. A szobában mindnyájunknak könny szökött a szemünkbe annak láttán, hogy Viki mennyire örül az ajándékának.
Később bejött Viki szobájába az osztályon dolgozó egyik főorvos, aki jól játszik szintetizátoron, és sok szép dalt játszott el. Azóta is sokszor hangzik fel egy- egy dal Viki szobája felől. valaki, aki tud szintetizátorozni, mindig bemegy Vikihez, és játszik valami szép dalt. Szóval, jókedv uralkodik a gyerekosztályon!!:))


Kedves Viki!
Kívánjuk, hogy nagy örömöd legyen a zenélésben, és ebben a csodálatos hangszerben!

Tatárné Csonka Zsuzsanna
régióvezető
Bodnárné Kati és Kucsmáné Kriszti
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2009. március. 26

/ 4



Archívum


Belépés