Dávid (8 éves, Eplény)


Dávid két hét otthoni pihenő után, vérvételre érkezett a Tűzoltó utcai klinikára.

Mikor odaértem, már túl volt a szurin és egy komoly nagyfiú fegyelmezettségével várta az eredményt. Ezt a várakozást törtük meg egy kis beszélgetéssel. Most volt Dávid szülinapja és büszkén mesélte, hogy egy kis akváriumot kapott ajándékba sok szép halacskával.

Mikor elmondtam, hogy kissé megkésve ugyan, de a Csodalámpa is szeretne neki szülinapja alkalmából mielőbbi gyógyulást és nagyon sok örömöt, boldogságot kívánni, gyönyörű szemeivel kissé huncutul és sejtelmesen nézett rám. Mikor pedig meglátta a hatalmas csomagot, már tudta, hogy nem hiába dörzsölte annyit a "dzsit"- az álomból valóság lett! Kissé remegő ujjacskáival boldogan bontotta ki a csomagot és óvatosan, de nagy szakértelemmel vette ölébe az ajándékba kapott laptopot.

Közben a vérvétel eredménye is megérkezett - minden eredmény tökéletes! Hurrá, irány haza és már lehet is beüzemelni az ajándékot!

Kívánjuk neked Dávid, hogy legalább annyi örömöd legyen az ajándékban, mint amilyen örömmel teljesítette a Csodalámpa a kívánságodat.




Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor

Archívum


Belépés