Balázs (5 éves, Gyula)

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy a kisfiam kívánságát teljesítették!

Szeretnék a családom nevében is köszönetet mondani Önöknek, köszönjük szépen, hogy ott lehettünk és feledhetetlen szép emlékekkel térhettünk haza.

Csodálatos volt maga a delfinárium is, hiszen rengeteg extrém játék volt, amit ki is próbálhattunk. Balázs nagyon örült a vízi csúszdának, sokszor lecsúszott rajta és az sem szegte kedvét, hogy már csurom vizes a nadrágja.

Már nagyon várta, hogy láthassa a DELFINT, mindig elöl futott, pedig még mi sem tudtuk, hogy merre lesz a Delfin show. Aztán amikor beültünk az előadásra, hangját sem hallottuk, lélegzet- visszafojtva nézte, ahogy a sok delfin sípolva ki-ki ugrált a vízből.

Amikor pedig személyesen is találkozhatott a DELFINNEL, akkor nagyon meglepődött, csak nézte és nézte. Majd a gondozók adtak halat a kis kezébe és mondták, hogy dobja oda a delfinnek, amit boldogan teljesített. Később megpróbálta a delfint utánozni, majd azt is megmutatta, hogy a delfin hogy integetett neki, amikor eljött a medencétől. Kapott egy plüss delfint, amivel minden este együtt alszik.

Nagyon kimerítő és élményekben gazdag utazásunk volt, amit a repülőút még érdekesebbé tett, rengeteg repülőt láttunk felszállni, ami nagyon tetszett Balázsnak. Balázs nagyon boldog volt, hogy a tengert is láthatta és sok kis kagylót is gyűjtött. Izgatottan meséli a mai napig, hogy ő már találkozott delfinnel.

Nagyon szépen köszönjük önöknek ezt a feledhetetlen utazást!

Tisztelettel:

Balázs és szülei

Archívum


Belépés