Bence (11 éves, Ózd)

Kedves Csodalámpa!

Nagyon szépen köszönöm amit értem tettek, egy életre szóló élmény volt ez a három nap amit az Aquarius szállodában, a Tropicariuman, a Fővárosi Állatkertben és a Vidámparkban tölthettem el!

Amikor megérkeztünk a szállodába, nagyon kedves volt mindenki velünk és mikor fölvittek a szobánkba még meglepetés is várt rám, hisz az asztal tele volt gyümölcsökkel és péksüteménnyel.
Ott volt lehetőségünk úszni és a jakuzzit használni és szinte percenként kérdezték hogy nincs-e valamire szükségünk amikor lementünk a hallba.

Első nap a megérkezés után a Tropicarium következett, felejthetetlen élmény volt soha nem láttam még ilyen közelről ilyen állatokat, annyira jól éreztük magunkat hogy észre sem vettük, mennyire elszaladt az idő.

Visszamentünk a szállodába és gyorsan birtokba vettük a jakuzzit, ami nagyon jó volt!

A második nap tele volt meglepetésekkel, azt tudtam, hogy megyünk az Állatkertbe, de ami ott történt, azt alig hittem el!
Amellett hogy gyönyörű volt minden állat, a leopárdoknál odajött egy bácsi és közölte velem, hogy én lettem a két nagycica nevelőszülője! Nagyon-nagy meglepetés volt, mivel a cicaféléket szeretem a legjobban! Kaptam egy oklevelet és mindkét leopárdról a leírást, hogy mikor születtek, és honnan jöttek és mi a nevük, majd megyek szülőértekezletre is!
Miután megnéztünk minden állatot, azt hittem megyünk vissza a szállodába, de Sanyi bácsi (Csodalámpa) közölte hogy még nincs vége a meglepiknek, és mit szólnék hozzá, ha átmennénk a Vidámparkba! Mondanom sem kell majd kiugrottam a bőrömből!
Amit koromnál fogva lehetett, mindent kipróbáltunk de legjobban a Hullámvasút tetszett.

Este visszamentünk a szállodába és mentünk vacsorázni, amit alig bírtunk elfogyasztani, hiszen egy háromfogásos menüt rakott elénk a pincér, ami szintén a szálloda ajándéka volt nekünk a reggelivel együtt.

Harmadik nap reggel szomorúan búcsúztunk a szálloda igazgató nénijétől és Krisztina nénitől, mert 11-kor el kellett hagyni a szobánkat.

Elindultunk hazafelé, de volt még egy meglepetés, amiről nem tudtam. A Campona előtti McDonald's-nél megálltunk, hogy együnk és akkor jött a meglepi, bemehettem a konyhába és elkészíthettem két sajtos hamburgert! Megebédeltünk és elindultunk haza.

Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a Csodalámpa alapítványnak, hogy teljesítették a kívánságom és még annál is többet. Az biztos, hogy amíg élek nem fogom elfelejteni!

Köszönettel:

K***** Bence

/ 9




Bence kívánságának teljesítéséhez nyújtott segítségükért szeretnénk köszönetet mondani az Aquarius Hotelnek a szállásért és a félpanziós ellátásért, a Budapest Taxinak a szállításért, a Fővárosi Állat- és Növénykertnek és a Tropicariumnak a belépőkért, a Fővárosi Állatkert Alapítványának az örökbefogadásért és a Campona melletti McDonald's-nek az ebédért és a meglepetésekért.

Tihanyi Sándor
kívánság-koordinátor
Budapest, 2008.08.25.



Archívum


Belépés