Péter (8 éves, Galambok)

A csodák földjére egy csütörtöki nap reggelén indultunk: Enikő , Hajnalka és Péter társaságában.

Aznap délután már a varázslatos parkokkal ismerkedtünk.
A Disneyland "Service Mecenat" jóvoltából jegyeinkkel mindkét parkot bejártuk. Segítőnk, Barbara, egy magyar származású diáklány volt, aki elkalauzolt minket a játékokhoz, megmutatta, melyek a "legjobbak", megismertük "Fantasy Land" és "Adventure Land" összes kínálatát, és persze, amit csak aznap este 10-ig lehetett, mindent kipróbáltunk.
A gyerekek olyan izgatottak voltak, hogy még zárás előtt néhány perccel is alig lehetett szállodánk felé terelgetni őket.

Másnap kora reggel indult a felderítő túra - és tartott egészen éjfélig, hiszen aznap volt Enikő 6. születésnapja, amit egy dzsungel étteremben ünnepeltünk meg közösen. Úgy vélem, felejthetetlen szülinapi bulink volt!

/ 6



Utolsó nap azokat a játékokat kerestük fel, amik addig a kedvencek voltak - volt belőlük épp elég. Végül délután az izgatott, és elcsigázott csapat hazaindult, hogy rengeteg fényképpel, és apró kincsekkel valamilyen módon azoknak is elmesélhesse élményeit, akik otthon várták őket.

Ezúton is köszönjük a Service Mecenat munkatársának, Eric Pires-Augere úrnak segítségét, akinek köszönhetően egy álomszép szállodában (Newport Bay Club Hotel) lakhattunk a park területén, és olyan zöldkártya belépővel próbálhattuk ki a csodákat, aminek jóvoltából nem kellett végigállnunk a sokszor 1-1,5 órás sorokat a játékokhoz.

Köszönjük dr. Müller Juditnak, hogy "rajtaütésszerű" felkérésünk ellenére is vállalta a gyerekek folyamatos orvosi felügyeletét az utazás alatt.

Mindannyian életreszóló élménnyel gazdagodva tértünk vissza.

Flandera Tünde
kivánság-koordinátor
Budapest, 2008.07.13.

Köszönjük a légitársaságnak, hogy kedvezményes repülőjegyekkel támogatta a kívánságok teljesítését.

Péter kívánságát a támogatásával teljesítettük. Péter nevében is köszönjük!

Archívum


Belépés