Ferenc Kristóf (9 éves, Gyula)

Úgy tűnik Fecó nagyon erősen megdörzsölte a csodalámpát, mert két élménnyel is gazdagabban térhetett haza szüleivel Gyulára.

Sajnos az időjárás a budapesti városnéző hajókázás alkalmával nem volt túl kegyes hozzájuk, többször is eleredt az eső, de ki emlékezik ilyen apróságokra, mikor Fecó és kishúga, Melinda az "óriási viharban" még vezethette is a hajót - közben pedig ámulták-bámulták Budapest szépségeit. A városnézés utáni finom vacsora utolsó falatjait már nehezen nyelték le a gyerekek részben a fáradtságtól, részben az izgalomtól - tudták, hogy másnap újabb izgalmas élmények várnak rájuk.

Az idő ezúttal kegyesebb volt hozzánk, szikrázó napsütésben találkoztunk a Vidámpark előtt.

Fecó már alig várta, hogy bejussunk a kapun és azonnal a dodzsem felirat felé indultunk, mert Fecó minden vágya az volt, hogy apával kettesben üldözőbe vehessék anyát és a kis Melindát - hát ez sikerült, önfeledt nevetések közepette koccantak a kocsik több menetben is egymás után. Aztán következhetett a Vidámpark szinte minden egységének felfedezése és kipróbálása - néha többször is... és természetesen késő délutánig.

/ 6




Reméljük Fecó, hogy a kapott élmények sokáig megmaradnak emlékezetedben és ha majd igazi autót vezetsz már, még akkor is szeretettel fogsz gondolni a Csodalámpára, amely ugyan "csak" a dodzsem vezetésének örömével tudott megajándékozni, de azt tiszta szívből és nagy szeretettel tette.

Sipos Zsuzsanna
koordinátor
Budapest 2008.julius 08.

Köszönjük Fecó nevében is az -nak a pompás hajókirándulást és a Budapesti Vidámpark Zrt. vezetőinek és munkatársainak a náluk töltött felejthetetlen napot.

Archívum


Belépés