Lili (17 éves, Szigetmonostor)

Lili konfliktuskerülő alkat lehet, mindenesetre egy laptop-ot kért a Csodalámpától azért (is), hogy testvérével ne kelljen vitatkozni, akarom mondani osztozni a régi otthoni számítógépen.

Persze ez volt a legkevésbé fontos indok, igazából a sok kórházi tartózkodás alatt szeretné interneten tartani a kapcsolatot barátaival.

A vadonatúj számtógép átadására az AXA csoport Magyarország Családi Napján került sor. Persze nem véletlenül, mert a kívánság teljesítését a csoport adománya finanszírozta.

/ 5



Lili nem kis meglepetésére a számítógépet rejtő dobozt egy igazi bohóc adta a kezébe a színpadon, jó néhány AXÁ-s munkatárs tapsa közepette.
Persze semmi sem véletlen, a Családi Nap keretében két gyerek kívánságát is teljesítette az AXA csoport, és a 4 éves Zorka kérte, hogy a DVD lejátszóját egy igazi bohóc adja át neki.

Az ünneplés után Lili alig várta, hogy kibontsa a dobozt. Hozzáértő módon kivette a gépet, helyére pattintotta az akkut, bekapcsolta, majd a biztonság kedvéért előkapta a használati utasítást is.

Sok örömet a laptophoz és mielőbb jó egészséget kívánunk Lilinek.

Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2008.06.21.

A kívánságot az csoport támogatásával teljesítettük. Köszönjük!

Archívum


Belépés