Balázs (13 éves, Miskolc)

From: *** Balázs b*** @ citromail.hu
Sent: Monday, January 28, 2008 9:50 PM
To: osztermannatalia@gmail.com
Subject:
Importance: High

Kedves Csodalámpa!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy teljesítették kívánságomat és megkaphattam amit legjobban szerettem volna egy laptopot.

A kívánságom teljesítésére pénteki napon került sor. Aznap délután asztalitenisz edzésre szerettem volna menni, de anyukám nem engedett el, emiatt én nehezteltem is rá egy kicsit. Nem értettem meg, hogy miért nem mehetek edzésre, hiszen pénteki nap volt így tanulnom nem kellett.

A Csodalámpa munkatársai, amikor megérkeztek, nem sejtettem, hogy hozzám jönnek és a kívánságomat fogják teljesíteni. Amikor átadták Natáliáék a laptopot nagy meglepetés és öröm volt számomra. Még mindig nehezen tudom elhinni, hogy teljesült a kívánságom "ami idáig csak álom volt, az valósággá vált". Amióta megkaptam a laptopot csak azt használom,de nagyon vigyázok rá, hogy sokáig szép és jó legyen.

KÖSZÖNÖM A CSODALÁMPA ALAPÍTVÁNYNAK ÉS ÖNKÉNTESEINEK EZT A FELEJTHETETLEN NAPOT! TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNOK ÁLDOZATOS MUNKÁJUKHOZ ÉS KÍVÁNOM,HOGY SOK GYERMEKNEK LEGYEN RÉSZE HASONLÓ ÖRÖMÖKBEN A CSODALÁMPA ÁLTAL .

Balázs

Balázs kérésére nem készültek fotók az átadásról.

Oszterman Natália
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2008.01.19.

A laptop a adománya. Balázs nevében is köszönjük!

Archívum


Belépés