Bence (5 éves, Miskolc)

Eljött végre a várva-várt nap, mikor Bence kívánsága teljesülhetett.

Bence gyönyörű szemei szinte beszéltek az izgalomtól, mikor kinyílt előtte a Vidám Park kapuja. Azt sem tudta hova szaladjon, mire üljön fel először. Végül az első "áldozat" a dodzsem volt, ahol apukájával együtt 3 menetben folyamatosan kergették a mamát és Bence nővérét, Vivient.

Persze ez csak bemelegítés volt, sorban ki kellett próbálni mindent (volt amit többször is) és bizony késő délután volt már mire a szülők rá tudták beszélni Bencét, hogy átmenjenek az Állatkertbe, ahol a sok új élménytől estére úgy elfáradt Bence, hogy már csak apa nyakában, "apagolásban" tudott búcsút inteni az Állatkert lakóitól.

Külön szeretnénk köszönetet mondani a Fővárosi Vidám Parknak a belépőkért, valamint a Nestlé Hungária Kft-nek az állatkerti gyermekbelépőkért.

Sipos Zsuzsanna és Tihanyi Sándor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2007.10.20.




/ 3



From: **** József **** @ caracom.hu
Date: 2007.10.24 . 21:10
Subject: Re: Csodalámpa kívánságteljesítés
To: "Sipos Zsuzsa s*****o @ gmail.com"

Tisztelt Alapítvány!

Szeretnék köszönetet mondani Bence fiam és családom nevében, a vasárnapi Vidámpark és Állatkert látogatás megszervezéséért.

Hatalmas élmény volt fiam számára, főleg a vidámpark ragadta meg,szabályosan végigrohanta az egész létesítményt, pl. az elvarázsolt kastélyt 4 –szer is végigjárta, annyira tetszett neki.
Jól eső érzés volt ilyen felszabadultnak és boldognak látni.

Az állatkert is csodálatos volt, nagyon fontosnak tartom a fejlődésében, ezt a látogatást, élőben látni és megismerni földünk állatvilágának egy részét, amivel nagykorában lehet, hogy már nem is találkozhat, sajnos.

Köszönettel: ******* József

Ui: Mellékletben küldök néhány képet a látogatásról!

Archívum


Belépés