József (15 éves, Derecske)

Jocóék bútorlapvásárlás címszóval ugrottak be Debrecenbe augusztus 18-án szombaton. Pont hétvégén, mikor annyi sok jó dolgot lehetne otthon is csinálni...

Jocó azonban hamarosan jobb kedvre derült, mikor az E-pet Állatkereskedésben egy vad kalóz ugrott eléje s odaadta neki amit kért a Csodalámpától...Vagy talán mégsem azt?!

A kalózunk egy igazi 6 cm magas, meglehetősen csendes plüss-papagájjal szolgált. Na jó! Ezt sokkal könnyebb ellátni, tisztán tartani, mint egy igazit, nem rikoltozik... de létezik, hogy valaki ezt kérte??!!

Hát persze, hogy nem!
Jocó apró kis viccünk áldozata lett. Varga Ottó úr, az E-pet egyik szakembere hamarosan elégördítette a kívánság igazi tárgyát: egy Nagy Sándor papagáj-fiókát.

Jocó szinte reszketett örömében. A két hónapos madár máris csodálatos színekben pompázik és nagyon kedves, kézhez nevelt. Ifjú gazdája nem is tartott tőle egy percig sem.

S hogy mi lett az új családtag neve? Csoda Pet-i. Kérdezi valaki, hogy miért?

Török Tímea kívánságkoordinátor és Csinády Rita régióvezető

A kívánságot a támogatásával teljesítettük. Köszönjük!

/ 4



Kedves alapítvány! Egy szombat délután vásárolni indultam szüleimmel Debrecenbe és nem is gondoltam hogy ezen a napon fog egy régi vágyam teljesűlni.A városban útba ejtettük az e-pet kisállatkereskedést ahol egy jó kis poén után szembe találtam magam hőn áhított papagájommal.Nagy meglepetés volt és nagyon nagy örömet okozott nekem hisz nem számoltam rá hogy ilyen öröm ér.Már nagyon jó barátok vagyunk sok időt töltünk együtt.Magvakat, gyümölcsöket szivesen veszi el a kezemből, nagyon szereti ha a közelében vagyok és egyre jobban tűri az érintésemet. Ezúton szeretném megköszönni az alapítványnak és minden segítőnek hogy teljesítették kívánságomat!

KÖSZÖNETTEL:.Csekő József,Derecske

Archívum


Belépés