Nóra (4 éves, Lengyeltóti)


Nórika transzplantáció előtt áll. Június 6-án Kontrollra érkezett, amikor sikerült a Csodalámpának meglepnie. Előzetesen anyukával megbeszéltük, hogy a kislány tudta nélkül hoznak magukkal néhány kedvenc dvd-t is.

Teljes volt a meglepetés, mert Nóri nem is számított ránk. Amikor a nagy csomagot megkapta kíváncsisággal teli örömmel bontogatta. Izgalma egyre fokozódott, mosolygott, de már engedte, hogy segítsünk neki.

Felhőtlen volt az öröme amikor végre előkerült a meglepetés. Aztán a kedvenc dvd-k...

Pillanatok alatt megtanulta a szerkezet kezelését és már cserélgette is a meséket. Hosszú ideig se nem látott, se nem hallott. Amikor aztán kicsit elfáradt és visszatért a valós világba, akkor kereste az édesapját, hogy vele is megossza örömét. Ott állt pedig a közelében, de Nóri nem is vette észre, mert akkor épp egy másik világban járt.

Így apuka újra átélthette kislánya boldogságát és persze mi is többiek, akik ott voltunk. A kislány, korát meghazudtoló ügyességgel kezelte újonnan szerzett ajándékát.

Reméljük, hogy majd a nehezebb időszakokban is így elfeledteti a szenvedést, fájdalmat, félelmet és elrepíti a mesék vagy a zene világába ezt a kis tündért!

Sok-sok ilyen örömteli napot kívánunk Neked kicsi Nórika!

Bezdánné Végh Tünde
koordinátor

A kívánságot Tóth Béla úr támogatásának köszönhetően teljesítettük. Mónika nevében is köszönjük!

Archívum


Belépés