Éva (18 éves, Szeged)

Képriport

/ 5




Éva nem mindennapi kívánsággal fordult Alapítványunkhoz.
Magyarország egyik legnépszerűbb tv-sorozata, a "Jóban, rosszban" forgatásán szeretett volna részt venni, és kérte, hogy a Pongrácz Barbarát alakító fiatal színésznővel, Mészáros Kittyvel beszélgethessen is egy kicsit.

A nagy találkozást november 30-ára szerveztük meg Budapesten.
Évi nagy izgalommal várta a forgatást. A stúdióban először a díszletekhez invitáltak minket, ahol elmagyarázták, hogyan zajlik egy-egy jelenet forgatása. Éva hamar bele kóstolhatott a színészek világába, ugyanis egy forgatás kellős közepébe csöppent, ahol kedvenc színésznője játszott.

Miután sikeresen felvették a jelenetet 'Barbara' egyből szárnyai alá vette Évát.
Rengeteget beszélgettek, megmutatta, hol is dolgozik, melyik a sminkszoba, hol az öltöző.

Ezután egy kellemes ebéd mellett beszélgettek, mintha már régóta ismerték volna egymást, talán azért, mert Éva és 'Barabara' is közvetlen, nyílt emberek.

Miután a két lány egyidős, volt közös témájuk bőven a divatról, a nyelvtanulásról és sok másról. Éva meglepetésére egy másik fiatal színésszel is kezet foghatott (Nemes Dávid, azaz Előd Álmos) és beszélgethetett.

Megszerveztük, hogy a média is jelen lehessen, így a Színes Bulvár Lap egyik munkatársa riportot készített velük, a cikk - Éva nagy örömére!- a másnapi számban már meg is jelent. (a cikk a sajtószobában olvasható)

A kellemes beszélgetést meg kellett szakítani, mert 'Barbarát' elszólította a kötelesség.
Éva és 'Barbara' telefonszámot cseréltek, és megbeszélték, hogy tartják majd a kapcsolatot.
Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett...

Egy újabb jelenethez invitált vendéglátónk, amely a sorozat "kávézójában" zajlott. Itt sok fiatal statiszta ült, akik közé Évát és az anyukáját is behívták, hogy szerepeljenek a jelenetben
Éva csak úgy sugárzott, szemmel láthatóan jól érezte magát.

Úton hazafelé egymás szavába vágva beszéltünk az élményekről.

Köszönet a "Jóban rosszban" sorozat sajtómunkatársának és a szereplőknek, hogy egy életre szóló élményt szereztek Évinek.

Felkai Márta, Illencsik Mária és Tatár Ágnes
Budapest, Szeged
2006.11.30.


A kívánság teljesítésében nyújtott segítséget köszönjük a MOL-nak!

Archívum


Belépés