Gergely (4 éves, Budapest)

Gergely mindössze 4 éves, de már most tudja, hogy orvos, és/vagy szakács szeretne lenni.

A gyógyítás érdekében jött segítségére a Csodalámpa.. hatalmas csomagokkal érkeztünk, Gergő azonnal kiválasztotta, melyiket nyitjuk ki előszőr - a doboz telis-tele volt orvosi műszerekkel, sztetoszkóp, lázmérő, "vitaminok", vérnyomásmérő, orvosi kitűző, "csipogó", mobiltelefon, injekciós tű, röntgen készülék került elő a csomagból.
Gergő a kincseket izgatottan vette birtokba, a telefonja állandóan csörgött, mert a "doktor úrnak" azonnal sürgős hívásai lettek.
Az első beteg a mama lett, mindent ki kellett rajta a próbálni, és sürgősen gyógyítani is kellett.
A másik doboz hasonló örömet okozott: egy kis kocsin minden megtalálható volt, amire csak egy orvosnak szüksége lehet: infúziós álvány, ami csönget, ha lejárt az infúzió, életmentő készülék, operációhoz maszk és sapka, nem győztük rendszerezni a rengeteg orvosi eszközt...
A "doktor úr" 10 órakor és este 6-tól rendel, és megígérte, hogy bármikor, ha betegek vagyunk, bátran hívhatjuk, rendelkezésünkre áll, és biztosan meg fog minket gyógyítani... most aztán reszkessetek betegségek, Gergő készen áll, hogy meggyógyítsa az összes beteget!

Flandera Tünde és Titkos Rita
kívánság koordinátorok
2006.04.28.

Archívum


Belépés