Ruszlána (10 éves, Visk, Ukrajna)

Ruszlána Kárpátalján lakik, de itthon, Debrecenben műtötték tavaly, és azóta is folyamatosan járnak fel Budapestre kontrollvizsgálatokra. Minden vágya egy számítógép volt, ezt kérte a Csodalámpától.
Mamájától megtudtuk, hogy március 15-16-án lesznek ismét Budapesten, és folyt a szervezés, hogy ezalatt a két nap alatt a számítógépet sikerüljön átadnunk neki.
Ruszlána mit sem tudott erről, 15-én délelőtt, amikor megjelentünk a szállón, ahol megszálltak erre a néhány napra, papája már a kapuban várt. Ruszlána elkerekedett szemmel nézett ránk, és láthatóan nem értette, mi történik körülötte.
Amikor a kocsiból kiemeltük a gépet, nagyon izgatott lett. Tekintettel az ideiglenes körülményekre a számítógépet nem tudtuk kipróbálni, de az öröm így is nagy volt.
Elmondták, hogy nekik nem állt volna módjukban megvásárolni egy ilyen gépet, de a kislánynak az iskolában egyre nagyobb szüksége lenne rá, az unokatestvéreihez szokott átmenni , ha szüksége van a számítógépre. Nagy öröm, hogy most már saját gépe is lehet.
Nagyon köszönik a Csodalámpa segítségét!

Rita és Tünde
kívánságkoordinátorok
2006.03.15.

Archívum


Belépés