Zoli (9 éves, Szeged)

Zolinak sem édesanyja, sem a Szegedi Klinika dolgozói nem árulták el, hogy március első napján kapja meg azt a Playstationt, amit már régóta vár, és amit egy kedves támogatónk nagylelkű felajánlása révén most tudtunk átadni neki.

A Szegedi Klinikán az alapítvány képviselőit elkísérte a kórterembe Zoli kezelőorvosa, Dr. Bartyik Katalin főorvos, a Szegedről érkező kívánságok nagy részét az Alapítványhoz eljuttató Lengyel Andrea. Csatlakozott hozzánk a Csodalámpa Alapítvány szegedi régióvezetője, Nagy Bettina, és két kedves orvostanhallgató is.

Népes csapatunk láttán Zoli nagyon meglepődött, de amikor meglátta a Playstationt, azonnal felcsillant a szeme. Szerencsére van a szobában egy televízió, melyhez közös erővel csatlakoztatni tudtuk a játékot, így Zoli rögtön kipróbálhatta azt.

Jó szórakozást, és mielőbbi gyógyulást kívánunk Zolinak, egyúttal hálásan köszönjük támogatónknak, aki az Alapítvány honlapján látta meg Zoli kívánságát, hogy felajánlotta saját Playstationjét, hogy Zoli álma minél előbb valóra válhasson.

Köszönjük magántámogatóink segítségét!

Kissné Horváth Anita- Fodor Zsuzsa
2005-03-01

Archívum


Belépés