2015-12

Működik a "Közösségi adományozás" oldalunk!

A kezdeti bizonytalankodás után immár "üzemszerűen" működik Közösségi adományozás oldalunk.

Az oldalt azért hoztuk létre, mert tudjuk, sokan nem engedhetik meg magunknak egy "egész" kívánság támogatását, holott ők is szeretnének örömet okozni egy-egy csodalámpás gyereknek.

A Közösségi adományozás oldalunkon bankkártyájukkal kis összegű, akár 1000-2000 Ft-os adományukkal hozzájárulhatnak egy-egy, az oldalon bemutatott gyermek öröméhez vagy a Csodalámpa működéséhez.

Hogy milyen örömet lehet így okozni? Itt olvashatják Armand és édesanyja kedves levelét.

Ezúton is köszönjük!


Gimik, sütés, jótékonykodás!

2015. december 3-án az Európa 2000, az Eötvös József Gimnázium diákjai, valamint Sikolya Erzsébet (Europa 2000), Klug Viktória (Eötvös) tanárnők és a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárai, Kézsmárki Lavoie Barbara és Pintér Adrienne tanárnők együtt sütöttek fantasztikus sütiket két Csodalámpás gyermek álmaiért.

A 6 éves Tamás és a 7 éves Henrietta álmát szeretnénk - nem is, mert FOGJUK! - közösen valóra váltani: Tomi óriási távirányítós helikoptert, Henrietta Pipi-Popó interaktív babát szeretne.



Az Európa 2000 szuper tankonyhája

Természetesen mi, Csodalámpások is szorgalmasan gyúrtunk, kentünk, mosogattunk: az Európa 2000 fantasztikusan berendezett tankonyhájában sok órán keresztül folyt a munka.

Klug tanárnő megtanított minket macaront sütni, de készültek mézesek, diós falatkák, isler és még sok egyéb finomság is.
Öröm volt látni, milyen lelkesen sürögtek-forogtak a diákok.

A szorgos munka közben azért beszélgetésre is jutott idő, és a tanárok jobbnál jobb ötletekkel álltak elő, hogyan működjenek együtt a jövőben az iskolák.

Már besötétedett, amikor az Európa 2000 igazgatója, Papp András úr is csatlakozott hozzánk, és nem egyedül: fiai, Dávid és Bence is kivették a munkából a részüket.

/ 6



És hogy hogyan lesz a süteményből baba és helikopter?
Másnap sütivásárra került sor az az Európa 2000-ben és a tankonyhához tartozó nyilvános étteremben, ahol az ott ebédelő "külsős" vendégek is vásárolhattak a finomságokból.

Hamarosan jelentkezünk a vásár eredményével, azaz azzal, hogy tudtunk örömet szerezni a kis betegeknek.

Köszönjük mindhárom iskola vezetésének, a munkánkat felügyelő Mihály tanár úrnak és jobb kezének, Bencének, a diákoknak és szüleiknek a segítséget, akik mindannyian hozzájárultak, hogy sikerrel járjunk.
Köszönjük az Európa 2000 média szakos diákjainak, hogy megörökítették a szorgoskodásunkat.



Belépés