2017-09

Ötödször is: Eötvös "Séta a beteg gyerekekért!"

A budapesti Eötvös József Gimnázium tanárai és diákjai évek óta támogatják a Csodalámpa Alapítvány működését. Szeptember 22-én immár ötödik alkalommal hívta a Margitszigetre egy közös sétára a fővárosi középiskolásokat, hogy együtt fejezzék ki szolidaritásukat a beteg gyerekekkel.

A korábbi évekhez hasonlóan több más középiskolát is meghívtak a szervezők, többek között az Európa 2000 és a BME Két Tanítási Nyelvű Gimnázium is sok diákkal és tanárral képviseltette magát az eseményen.

A rendezvényt a diákok képviselői, majd a vendéglátó Szabó László úr, a Bringóhintó kkt. tulajdonosa és a Csodalámpa részéről Patzauer Gábor nyitották meg egy jókora lufi-erdő árnyékában..

/ 4





Még a Margitsziget-kerülő séta előtt az öt éves Sári kívánsága teljesült a diákok tapsa közepette. Ezt, akárcsak korábbi 17 "Eötvös-sétás" kívánságot a segítőkész budapesti középiskolások gyűjtéséből, adományaiból teljesítettük. Sári egy különleges "vidámparkos" LEGO-t kapott, működő hullámvasúttal.

IDE KATTINTVA Varga József (az Eötvös gimi diákja) kisfilmjét is megnézhetik, milyen is volt a "jó" hangulat

Hálásan köszönjüka „Séta a beteg gyermekekért” - Walk-the-Wish rendezvény támogatását Bringóhintó Kkt-nek., a FirstMed-FMC Kft-nek, a Ludwig és Mentessy Kft-nek, a Pick Szeged Zrt-nek, a Siófoki Gyümölcstermesztési Zrt-nek - ők mindannyian nagyban hozzájárultak támogatásukkal a vidám hangulathoz.

Jövőre, veletek, ugyanitt!


Belépés