2014-04

"JóNap" 2014.04.27-én - különleges sportnap a Csodalámpááért

Kedves támogatónk, Kapin Bogi immár második alkalommal szervez adománygyűjtő edzésnapot.

A tavalyi "eredményből" Kevin kívánsága teljesült.

Idén április 27-én a BME sportközpontban (1111 Budapest Bertalan Lajos utca 4-6. (ÉL épület) tart barátaival 12-18 óráig JóNap elnevezéssel edzésnapot, ahol sportedző barátai segítségével sok mindent kipróbálhatsz TRX-től a Poledance-ig.

További részleteket Bogi oldalán találhattok.

Szeretettel várunk benneteket. Jó sportolást!


Új támogatónk: a Hard Rock Café Budapest

Nos, az úgy volt... A Hard Rock Café lánc alapfilozófiájának része a jótékonyság, a társadalmért való felelősségvállalás. Sokféle módszert alkalmaznak, az egyik ilyen a kávézókban árult kitűzők, ún. "pin"-ek gyűjtőinek részvételére számít.

A budapesti kávézó vezetője megkeresett bennünket, azzal, hogy legyünk mi az első budapesti "pin" árverés kedvezményezettje, vagyis az első Hungaropin rendezvényé.

De ez még semmi: készíttettek egy fantasztikus "csodalámpás" - gitáros kitűzőt:

Igazi gyűjtői darab, mindőssze 150 példány készült belőle - és csak a Vörösmarty téri kávézó Rock Shop-jában lehet kapni.

Az árverésen persze sok más ritka kitűzőre licitálhattak a gyűjtők, ezeket a más nagyvárosokban működő kávézók ajánlották fel a jótékony célra.
Mivel szenvedélyes gyűjtőkről van szó, talán mondanunk sem kell, hogy a sok mosoly mellett vídám cserebere, tombola sorsolás is szerepelt a nagy sikerű programban és arra is jutott idő, hogy néhány angol és német mondattal Patzauer Éva bemutassa az alapítványt a vendégeknek.

Köszönjük csodalámpás gyerekek nevében is a Hard Rock Café Budapest vezetőinek és munkatársainak a támogatást.


Első Német Gazdasági Bál - DWC

A Csodalámpa Alapítvány régi támogatója, a budapesti Német Gazdasági Klub (DWC) tagjai már jó féltucat csodalámpás gyereknek szereztek örömet közvetlenül vagy kapcsolataik révén. Örömünkre szolgál, hogy továbbíthatjuk meghívójukat olvasóinknak:

A DWC szeretettel meghívja az érdeklődőket az Első Német Gazdasági Bálra a sokévi német-magyar barátság és a sikeres gazdasági kapcsolatok megünneplése alkalmából.

A szórakoztatásról Kállay-Saunder András, a New Level Empire és a La Vision gondoskodnak.

Az est kiemelt vendégei: Leslie Mandoki, Lara Mandoki és Szávay Ágnes.

További információk és jelentkezés: Első Német Gazdasági Bál 2014.05.31.



Belépés