2016-01

Kampányindító önkéntestalálkozót tartottunk...

Január közepén "1%-os kampány indító" önkéntestalálkozót tartottunk közel 50 fős részvétellel, akik az ország minden tájáról érkeztek Budapestre. A tökéletes helyszín a Csodalámpát alapítása óta támogató Fundamenta-Lakáskassza Zrt. egyik modern tárgyalója volt, ezúton is köszönjük a cég vezetésének a lehetőséget.

Közös eredményünk, hogy 2015-ben újabb 265 gyermeknek sikerült örömet szerezni.

Ahhoz, hogy ez a jövőben is így maradjon, javítanunk kell az 1%-os kampányunk hatékonyságát hiszen az SzJA újabb 1%-os csökkenése értelemszerűen csökkenti az 1% alapját is. Épp ezért az eredményeink mellett beszéltünk új módszerekről, középtávú szervezeti változtatási terveinkről is.

/ 7




A résztvevők, új és régi önkénteseink bemutatkoztak néhány szóban, hogy a beszámolók alatt szereplő "X.Y kívánság-koordinátor" nevekhez végre arcok is társuljanak.

Végezetül Gerván Róbert önkéntesünk tartott célokról, bizalomról és önbizalomról fantasztikus tréninget.

A Csodalámpa vezetése nevében köszönjük önkénteseinknek és támogatóinknak, hogy a rendezvény létrejöhetett; bízunk abban, hogy az ott megbeszéltek alapján a továbbiakban még eredményesebben teljesíthetjük a Csodalámpa misszióját: újabb és újabb nagybeteg gyerekeknek adunk reményt, erőt, kívánságuk teljesítésével, hogy érezzék: VAN TOVÁBB!

Add Tovább,hogy Van Tovább!

Csodalámpa kulcstartó az Áruházban!

Amennyiben kedves, de eredeti aprósággal szeretné meglepni barátait, a csodalámpa kulcstartó pontosan ilyen: kicsi, praktikus és nagyon szép.

Arról nem is szólva, hogy megvásárlásával egyszerre szerez örömet és támogatja a Csodalámpa működését is.

Áruházunk jelenleg még szerény termékkínálatát fokozatosan bővítjük, kérjük kísérje figyelemmel.

Támogatását előre is köszönjük!



Belépés