2018-09

Elindult a Szállásvadász "csodalámpás" kampánya!

Legyen egy csodával több!

Mától kezdve 2018.11.18-ig, ha a szallasvadasz.hu-n foglalod le a szobádat, foglalásoddal a Csodalámpa Alapítvány munkáját támogatod, foglalásonként 333 Ft-tal.
A résztvevők között november 19-én értékes, a kampány támogatói által felajánlott nyereményeket sorsolnak ki.

A Szállásvadász évek óta folytat hasonló kampányokat a szervezők által kiválasztott alapítványok javára. Köszönjük, hogy ezúttal a Csodalámpát választották.

A fontos részletekért a "Legyen egy csodával több" kampány lapját ide kattintva éred el.

Utazol?
Kérünk, foglalj szobát a szallasvadasz.hu-n; ezzel hozzájárulsz újabb nagybeteg gyerekek öröméhez.


„Séta a beteg gyermekekért” - 2018

A budapesti Eötvös József Gimnázium tanárai és diákjai sok éve támogatják a Csodalámpa Alapítvány működését. Szeptember 14-én immár hatodik alkalommal hívta a Margitszigetre egy közös sétára a fővárosi középiskolásokat, hogy együtt fejezzék ki együttérzésüket a beteg gyerekekkel és szerezzenek örömet néhány csodalámpás gyermeknek.
A korábbi évekhez hasonlóan az Európa 2000 és a BME Két Tanítási Nyelvű Gimnázium is sok diákkal és tanárral képviseltette magát az eseményen, de a Madách Imre és Fazekas Mihály Gimnáziumok, a kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium diákjai is csatlakoztak az eseményhez.

A rendezvény kezdetén a diákok képviselői,majd Moss László úr, az Eötvös József Gimnázium igazgatója köszöntötték a vendégeket, ezt követően a vendéglátó Szabó László úr, a Bringóhintó kkt. tulajdonosa és a Csodalámpa részéről Patzauer Éva nyitották meg az idei "Eötvös- Walk-the-Wish"-t egy jókora lufi-erdő árnyékában.

/ 8





A séta után, hogy még jobb hangulatban teljen a rendezvény, hagyományainkhoz illően uzsonnára láttuk vendégül a részvevőket, ill. kedves önkéntesünk és támogatónk, Hajdamár Zoltán](boldoglufik.hu) lufi hajtogató művész kedveskedett a kért lufiszobrokkal a gyerekeknek.

Hálásan köszönjük a „Séta a beteg gyermekekért” - Walk-the-Wish rendezvény támogatását Bringóhintó Kkt-nek., a FirstMed-FMC Kft-nek, a Ludwig és Mentessy Kft-nek, a Magnetbank KAP programjának, a Pick Szeged Zrt-nek, a Siófoki Gyümölcstermesztési Zrt-nek - ők mindannyian nagyban hozzájárultak támogatásukkal a vidám hangulathoz.

Jövőre Veletek ugyanitt!


Belépés