2016-10

Walk-the-Wish - az AISB 9. jótékony sétája

Immár 9. alkalommal rendezte meg 2016. szeptember 21-én az Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola Walk-the-Wish jótékonysági sétáját. Az ún. "sponsored walk", az angolszász területeken közismert technika szerint a diákok támogatókat keresnek ahhoz, hogy valamely jótékony cél érdekében sétáljanak esetünkben kb. 5 kilométert az iskola környékén. Megmutatják ezzel szolidaritásukat és egyben támogatják is az általuk választott célt.
A jótékony cél ezúttal is csodalámpás kívánságok teljesítése, az összegyűlt adományokból a korábbi évekhez hasonlóan a diákok képviselőivel, tanáraival együtt teljesítünk kívánságokat.
Hogy a sétában megéhezett résztvevők (diákok, tanárok, szülők) még jobban érezzék magukat, az iskola a Parent Association-je (kb. szülői munkaközössége) és a Csodalámpa közösen gondoskodott. Mi a Szamos Marcipán támogatásával csokitortát és mignonokat vittünk - ami el is fogyott az utolsó szeletig.
Nem csoda, hiszen szinte az egész iskola részt vett a sétán, több százan fejezték ki ezzel szolidaritásukat a beteg gyerekekkel.

/ 6



Ezúton is köszönjük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak, diákjainak, szüleiknek, a Parent Association-nak és a Szamos Marcipánnak a támogatást.



Belépés