2022-04

Megint piros alapon!

Több évi kék tónus után Ismét piros alapon készítettük el friss bemutatkozó anyagunkat, melyet ide kattintva lapozhatnak át.

Az eredményeinket illusztráló sok-sok kép mellett bemutatjuk a tevékenységünket és nagyon vázlatosan ábrázoltuk azt is, hogy még egy "egyszerű" tárgyi kívánság teljesítése is hány lépésből áll.

Szót ejtünk a Csodalámpa GyógyBűvészet programról, amelyet az országban jó tucatnyi kórház orvosainak mutattunk be és vagy már bevezették, vagy amint lehet, bevezetik! A programban a bűvészkellékeket Csodalámpa ingyen biztosítja a gyerekeknek és a kórházi munkatársakat is kiképezzük "amatőr bűvésszé".
Örömmel fogadjuk támogatásukat a bűvészdobozok előállításához, hogy minél több kórházban tereljük el a gyerekek figyelmét a betegségről és segítsük a gyógyulásukat.

És nem utolsósorban, legalább arckép szinten megismerhetik önkénteseinket, az ő országos hálózatuk és áldozatos tevékenységük nélkül nem is lenne Csodalámpa...


Kripto adományozás? - Már nekünk is lehet!

Haladunk a korral!

Egy kedves támogatónk rábeszélésének engedve, könyvvizsgálónk jóváhagyásával és persze külön kockázatkerülő belső szabályozás alapján kripto pénztárcákat nyitottunk USDC-ben az Inlock.io támogatásával.

Mivel a kripto adományok alapértelmezetten anonimok, ezért sajnos nem tudunk támogatóinknak közvetlenül visszajelezni, mire használtuk fel támogatásukat, mégis bízunk benne, hogy a kripto adományozóink is elégedettek lesznek a Csodalámpa tevékenységével, eredményeivel.

A kripto tárcák kódjai ide kattintva érhetők el. A kódok természetesen elérhetők a hagyományos, bankkártyás vagy átutalásos adományozó oldalunkról is, ahol már rendszeres adományozásra is van mód.

Köszönjük "új típusú" adományozóinknak a bizalmat, ígérjük, hogy megszolgáljuk!
<attribute aktualis=100>



Belépés