2023-09

1464 adózónak hálásan köszönjük!

A NAV napokban értesített bennünket, hogy a 2022-es adóév után hamarosan 15 336 661 Ft SzJA 1%-os támogatást utal át a Csodalámpa számlájára.

A 2022-ben teljesített 309 "csodalámpás" kívánságból 125-öt teljesítettünk részben vagy egészben a korábbi években kapott 1%-okból.

Hogy még mi minden történt 2022-ben, mire használtuk az adományokat és az 1%-ot, megtudhatja
Átláthatóság oldalunkon található auditált éves jelentésünkből.

Köszönjük mind az 1464 egy százalékos támogatónknak, hogy mellettünk állnak és segítik missziónkat.

Hálásak vagyunk, hogy Önöknek köszönhetően újabb és újabb nagybeteg gyerekeknek tudunk örömet szerezni, maradandó élményt adni.
Reméljük, 2023-ban is megtisztelnek bennünket bizalmukkal, és elmesélik bizonytalankodó ismerőseiknek, hogy jó helyre kerül, ha a Csodalámpának is adják az 1%-ukat.

<attribute=aktualis 100>


Napsütés és résztvevő csúcs a Margitszigeten!

A Csodalámpa és a budapesti Eötvös József Gimnázium 2010 óta, a COVID-ot leszámítva minden évben megrendezte a "Séta a beteg gyerekekért" programot.
Az évek során több más budapesti középiskola csatlakozott a Sétához; ezúttal is nagy létszámmal képviseltette magát az Európa 2000 Gimnázium és a BME Két Tanítási Nyelvű Gimnázium diáksága.

A közös Séta célja a beteg gyerekek iránti szolidaritás, együttérzés kifejezése, és annak bizonyítása, hogy összefogással, a diákok közreműködésével, kis adományaival mekkora örömet tudunk adni EGYÜTT egy-egy nagybeteg gyermeknek.
Nos, ez eddig már 50-nél több esetben sikerült!


A programot csodás kora őszi időben, Moss László úr, az Eötvös József Gimnázium igazgatója nyitotta meg, majd Patzauer Éva, a Csodalámpa ügyvezetője üdvözölte a 300-nál több résztvevőt és köszönte meg a támogatásukat.

Ezután került sor Palkó kívánságának teljesítésére. A fiú egy laptopot kért a Csodalámpától. Kétséges volt az utolsó pillanatig, hogy a kezelésektől el tud-e jönni a Sétára hogy személyesen vegye át az ajándékot.
Szerencsénk volt, velünk volt és reméljük, hogy a diákok tapsa még szebbé tette Palkó örömét és hozzájárul a mielőbbi gyógyulásához.

/ 11



A Bringóhintó Kft. a kezdetektől támogatja a Sétát, ezúttal is ők voltak a vendéglátóink a Margitszigeten. A "sétától megfáradt" diákság jólétéről a FirstMed FMC és a Ludwig és Mentessy Kft. gondoskodott adományával.

Palkó nevében is hálásan köszönjük a középiskolák tanárainak és vezetésének, a diákoknak és Séta támogatóinak, hogy segítik a Csodalámpa misszióját és újabb nagybeteg gyermeknek sikerült együtt örömet adni.







Belépés