2018-11

Teltház és siker a Csodalámpa II. Jótékony Estjén

Az est összefoglalója videó-pillanatképekben
Ismét telt ház és fantasztikus hangulat volt a Csodalámpa jótékony vacsoraestjén a budavári Hilton báltermében: közel 300 új és régi támogatónknak mesélhettünk eredményeinkről, sikereinkről.

Az est házigazdája Geszti Péter volt, közvetlenségével, humorával pillanatok alatt megalapozta a jó hangulatot.

Persze nem csak mi meséltünk: három, immár felnőtt és gyógyult "csodalámpás" gyerek - Péter, Dávid és Lili mesélt a vendégeknek arról, mit jelentett, és jelent nekik az, hogy kívánságuk teljesült.

A gyerekek mellett Geszti Péter beszélgetett a Csodalámpáról Pesti Tímeával, a LeasePlan Hungary ügyvezető igazgatójával, a Csodalámpa jótékony nagykövetével, Timi nagyköveti funkciója mellett " Csodabogár" is, a LeasePlan futó csapatának tagjaként.
A másik beszélgetőpartner Gál Pál Zoltán, a Jet Travel egyik tulajdonosa volt - cége a külföldi utazásos kívánságok szervezésében segíti a 15 éves Csodalámpát immár sok éve.

Sok más támogatónkkal és önkéntesünkkel együtt ők is hozzájárultak ahhoz, hogy 15 év alatt már 3500 nagybeteg gyerek álmát teljesíthettük!

/ 19





A vendégek zöme - érthető módon - nem volt még jelen kívánságteljesítésen.
Dániel Hódmezővásárhelyről, Balázs pedig Biatorbágyról érkezett az estünkre, és igen csak meglepődött mindkét fiú, amikor ott, a 292 vendég tapsa közepette teljesítettük a kívánságukat - Dániel pl. reggel még azt sem tudta, miért jönnek kirándulni Budapestre...

És végül a "Best of Geszti" koncert... Alig kezdtek zenélni, nyomban kiderült, hogy támogatóink táncolni is imádnak!

A végére tartogattunk még egy meglepetést: a vendégek között kisorsoltunk három kívánságot, pontosabban annak lehetőségét, hogy személyesen vegyenek részt egy-egy kívánságteljesítésen valamikor a közeljövőben.

Ezúton is köszönjük a majd 300 vendég adományait, a közreműködőknek és az est valamennyi nagylelkű támogatójának, jótékony nagyköveteinknek, önkénteseinknek, hogy segítségüknek hála a II. Csodalámpa Jótékony Est ilyen nagy sikerrel zárult.

Mivel sokan megkérdezték lesz-e jövőre is Csodalámpa vacsora, a válaszunk igen: jövőre, veletek, ugyanitt!



Belépés