2015-02

Arnold Schwarzenegger is Csodalámpás lett!

Arnold Schwarzenegger úr, az Első budapesti Siker-nap díszvendége és sztár-előadója, Kalifornia korábbi kormányzója, filmsztár, sokszoros testépítő bajnok, a Siker-nap színpadán teljesítette Tibor álmát.

A Siker-napon idézték Mandela mondását: "A lehetetlen csak addig az, amíg valaki meg nem valósítja."

Tibor nevében is köszönjük, Arnie-nak és a szervezőknek, hogy egy "lehetetlennel" ismét szegényebbek lettünk!


Első InfoBál - A kedvezményezett a Csodalámpa volt

A Csodalámpa volt a kedvezményezettje az infokommunikáció ünnepeként elsőként megrendezett InfoBál-nak 2015. február 7-én a Budapest Marriott Hotelben.
A vendégeket színvonalas program szórakoztatta, miközben nívós termékeket bemutató cégek finom borait, bonbonjait lehetett megízlelni, ékszereket, ruhákat megtekinteni.

A résztvevők a tombolajegy-vásárlásukkal, valamint az est folyamán bemutatott értékes festmények csendes aukciójából befolyt összeggel támogatták alapítványunkat, ezzel újabb beteg gyerekek kívánságainak teljesítéséhez járultak hozzá.

Nagyon köszönjük minden bálozónak és a szervezőknek, a Magyarországi Aktív Kommunikációs és Társadalmi Fejlődésért Felelős Egyesületnek, valamint az operatív lebonyolításban résztvevő RedOne Event Ügynökségnek a kiemelt támogatást.


1%: a Csodalámpa változatlanul jogosult

Tisztelt Támogatóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az érvényes szabályoknak megfelelően a Csodalámpa Alapítvány regisztrált, és szerepel a NAV-1%-ra jogosult szervezeteket feltüntető listáján.

A korábbi években kapott támogatások felhasználásáról auditált éves jelentéseinkből tájékozódhat.

Az 1% a Csodalámpa működése szempontjából nagyon jelentős tétel, igen sok kívánság teljesül minden évben e támogatási formának köszönhetően.

Adószámunk változatlanul 18248670-1-43

A "csodalámpás" gyerekek, önkénteseink és munkatársaim nevében is köszönöm, hogy 1%-ukkal 2015-ben a Csodalámpát támogatják!

Patzauer Gábor
alapító


Belépés