2015-03

Rendkívül sikeres volt a PWA konferenciája

A PWA – Sikeres Nők Egyesülete vezetői konferenciájának 2015.03.26-án megtartott gálaestjén a Corinthia Hotel Budapest báltermében adták át a PWA által alapított három rangos elismerést: a Női Vállalkozó Díjat, a Női Menedzser Díjat és a Férfi Menedzser Díjat. A díjak odaítéléséről szakmai zsűri döntött beérkező pályázatok alapján.
A gálaest bevételéből a Csodalámpa Alapítvány, amely a PWA társadalmi partnere, tegnap ismét teljesíteni tudta egy súlyosan beteg, kórházban ápolt kisgyerek kívánságát, aki laptopot kért.

Ezúton is köszönjük a konferencia résztvevőinek a támogatást!

"Két kis lábnyom a homokban"

... egy megható, és szomorú könyv címe egy francia édesanya tollából. Súlyos beteg kisgyerekének ápolásáról szól a könyv és nagy megtiszteltetés, hogy a könyv bemutatására a Csodalámpa Alapítványt, név szerint dr. Rényi Imrét és Patzauer Évát kérte fel a kiadó és a fordító. (a képeket Gergely Bea készítette)


Gratulálunk, Silver Box

A nemrégiben Romániában alakult Silver Box Egyesület, mely a Csodalámpához hasonlóan súlyos beteg gyerekek álmait valósítja meg, teljesítette az első kívánságot.
A kép bal oldalán látható fiatalember, Farczádi Ali valamikor maga is Csodalámpás gyerek volt. A Silver Box-ot szüleivel alapította, hogy reményt, erőt adjon a nagybeteg gyerekeknek és tovább vigye a Csodalámpa lángját.

Köszönjük a jó hírt és sok sikert kívánunk!



Belépés