2022-09

Eötvös Walk-the-Wish a Margitszigeten - 12-edszer

Idén tizenkettedszer rendezte meg a Csodalámpa és az Eötvös József Gimnázium a "Séta a beteg gyerekekért" programot. A séta révén a résztvevő diákok segítségével beteg gyerekek kívánságait teljesítjük és a Csodalámpa visszajelzése alapján így közvetlen élményt szerezhetnek arról, hogy mekkora örömöt adhatnak egy kis jótékonysággal mások életébe. És nem mellékesen tapasztalják azt is, hogy a szolidaritás, az összefogás révén az egyénenkénti lehetőségeknél sokkal nagyobb segítséget tudnak nyújtani annak, aki erre rászorul.

Ezúttal is több budapesti középiskola csatlakozott a kezdeményezéshez, így az Eötvös diákjain kívül az Európa 2000, a BME Gimnázium tanulói is részt vettek a sétán.

Ezúttal a 4 éves Natália különleges kívánságát teljesítették a diákok, betegsége miatt önállóan nem tud járni, azonban nagyon szeretne édesanyjával lépést tartani...De erről beszéljenek a képek.

/ 8




A hangulat, mint mindig, kiváló volt, amit köszönünk a séta támogatóinak: diákoknak, a középiskolák vezetőinek és tanárainak, hiszen nélkülük sem a séta, sem a jótékonyság nem valósulhatott volna meg, a margitszigeti Bringóhintó Kft. és munkatársainak, akik valamennyi eddigi alkalommal helyet és sok más segítséget adtak a séta megrendezéséhez, a Ludwig és Mentesi Kft. vezetésének, akik finom JóKenyér péksüteményekkel és a FirstMed FMC-nek, akik ásványvízzel gondoskodtak a diákság "testi jólétéről"



Köszönjük a résztvevőknek és támogatóinknak ezt a pompás délutánt!


Belépés