2021-02

Ön Díjnet felhasználó? Adományozzon egyszerűen!

A DÍJNET felületén lehetőség van arra. hogy a regisztrált felhasználók belépés után adományukkal egy kiválasztott non-profit szervezetet támogassanak a menü alatt az Adományozz te is megnyomásával.

A támogatható szervezetek valamennyien az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete tagjai , akik jogosultak használni az Etikus Adománygyűjtő logót és címet.

A Csodaláma Alapítvány tavaly teljesítette a testületi tagság átláthatósági feltételeit és a immár a Csodalámpa küldetését is lehet a DÍJNET oldalán támogatni, mert a Csodalámpa


Előre is köszönjük, hogy támogatja missziónkat és lehetőségeihez képest Ön is hozzájárul a nagybeteg "csodalámpás" gyerekek öröméhez.

<attribute aktualis=100>


Budapesti Vonósok koncert: csak április 5-ig hallgathatja meg!!

A február 12-én 19:00 órakor bemutatott Budapesti Vonósok Állatok Jótékony Farsangi Kavalkádja koncertjét 2021. április 5-ig még meghallgathatja a linkre kattintva vagy a lenti felületek valamelyikén.

A Budapesti Vonósok, Korponay Zsófi színésznővel együtt kicsiknek és nagyoknak igazi farsangi hangulatot ígérnek, amellyel a zenekar egyben a Csodalámpa Alapítványt és azon keresztül a súlyosan beteg gyermekeket kívánja támogatni.

A Farsangi Jótékonysági Koncert itt, a Csodalámpa Alapítvány weboldalán, illetve a csodabogarak.com oldalunkon is elérhető lesz, ahol adományával támogathatja a Csodalámpa misszióját.
Karácsony előtt két nappal teljesítettük a 4000. kívánságot!

A Budapesti Vonósok és a Papageno online felületein, a közösségi oldalakon, illetve a youtube.com csatornán is nézhető lesz a koncert.

Jó szórakozást!


Farsangi meglepetés a Budapesti Vonósoktól!

Egy hét múlva, 2021.02.12-én 19:00-kor különleges koncertet fogunk online közvetíteni.

Állatok Jótékony Farsangi Kavalkádja kicsiknek és nagyoknak című műsorukkal, a Budapesti Vonósok, Korponay Zsófi színésznővel együtt igazi farsangi hangulatot ígérnek, amellyel egyben a Csodalámpa Alapítványt és azon keresztül a súlyosan beteg gyermekeket kívánja támogatni.

A Farsangi Jótékonysági Koncert itt, a Csodalámpa Alapítvány weboldalán, illetve a www.csodabogarak.com oldalunkon is elérhető lesz, ahol adományozásra is lesz lehetőség.

A Budapesti Vonósok és a Papageno online felületein, a közösségi oldalakon, illetve a youtube.com csatornán is nézhető lesz a koncert.

Várjuk szeretettel!



Belépés