2018-05

Köszönjük, Kimle!

Köszönjük a Kimlei Sárkányok VSE vezetőinek, hogy immár 3. alkalommal a Csodalámpa volt az idei, nagy sikerű V. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál kedvezményezettje.

A fesztivál - joggal - a környék nagy eseménye, rengeteg gyerekprogrammal, kitűnő rockzenekarokkal és nem utolsósorban rengeteg közeli és távoli sárkányhajó klub "vérre menő" versenyével.
A Csodalámpa 10 fős hajója a 200 m-es versenyben indult, illetve hát inkább csak részt vett a szervezők kedvessége folytán. Tekintve, hogy az indulók között világbajnok hajók is voltak, az esélytelenek nyugalmával javítottuk a futamokban a saját időnket és nagyon élveztük a társaságot, a napfényt, a vizet - mert az idő is csodás volt.

/ 9
Önkénteseink tombolát árultak, részben a sátrunknál, részben a különböző helyszíneken - ezúton is köszönjük a vásárlóknak és az ajándékok felajánlóinak, hogy támogatják a Csodalámpát - azoknak pedig, akik nem nyertek a 19 értékes díjból egyet sem, gondoljanak arra: Legközelebb biztosan szerencséjük lesz!

Külön köszönjük a Greiner Bio-One, a Baán Bt és Marcus Security tulajdonosainak a fesztivál kapcsán nyújtott támogatását, mellyel hozzájárultak a Csodalámpa missziójának sikeréhez.

Jakab Mihály úr, a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület elnöke a díjkiosztó ünnepség lezárásaként egy 700 (!) szeletes fantasztikus torta "felett" megköszönte a fesztivál támogatóinak, szervezőinek és a versenyzőknek a részvételt és kijelentette: ez az ötödik volt, de lesz még huszadik is!

Ebben bízva sok sikert kívánunk a kimleieknek és egyébként minden sárkányhajósnak, aki indul az idei júliusi világbajnokságon Szegeden!


Honlapunkon elolvasható a Csodalámpa 2017. évi beszámolója

A Csodalámpa Alapítvány Kuratóriuma 2017.05.28-i ülésén elfogadta az Alapítvány 2017. évi működéséről készült, a PricewaterhouseCoopers által audtiált éves beszámolót és mellékleteit.
A teljes jelentést erre a linkre kattintva olvashatják el.
A korábbi évek beszámolóit www.csodalampa.hu/csodalampa/Közhasznúság oldalunkon találják meg.

Köszönjük céges és magán támogatóinknak, köztük a "Csodabogaraknak", nagyköveteinknek és önkénteseinknek, hogy 2017 folyamán újabb 263 nagybeteg gyermek kívánságát teljesíthettük!


Indul a "KAP 2018"!

Kedves jelenlegi és jövőbeni Magnetbank ügyfél támogatóink!

Önöknek köszönhetően a Csodalámpa a MagNet Magyar Közösségi Bank KAP programjának indulása óta minden évben megkapta a pályázott támogatást: eddig már 33 nagybeteg gyermek arcára varázsoltunk együtt mosolyt!

A KAP programnak köszönhetően legutóbb Dorka örülhetett egy nem mindennapi hinta-csúszda "komplexumnak".

Mostantól június 25-ig ismét lehet szavazni a KAP rendelkezés 2018 oldalon az Önnek kedves civil szervezetre - reméljük, ez a Gyógyítás kategóriában szereplő Csodalámpa lesz.

Szavazatát előre is köszönjük a beteg gyerekek nevében!Belépés