Köszönjük, Kimle!

Köszönjük a Kimlei Sárkányok VSE vezetőinek, hogy immár 3. alkalommal a Csodalámpa volt az idei, nagy sikerű V. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál kedvezményezettje.

A fesztivál - joggal - a környék nagy eseménye, rengeteg gyerekprogrammal, kitűnő rockzenekarokkal és nem utolsósorban rengeteg közeli és távoli sárkányhajó klub "vérre menő" versenyével.
A Csodalámpa 10 fős hajója a 200 m-es versenyben indult, illetve hát inkább csak részt vett a szervezők kedvessége folytán. Tekintve, hogy az indulók között világbajnok hajók is voltak, az esélytelenek nyugalmával javítottuk a futamokban a saját időnket és nagyon élveztük a társaságot, a napfényt, a vizet - mert az idő is csodás volt.

/ 9




Önkénteseink tombolát árultak, részben a sátrunknál, részben a különböző helyszíneken - ezúton is köszönjük a vásárlóknak és az ajándékok felajánlóinak, hogy támogatják a Csodalámpát - azoknak pedig, akik nem nyertek a 19 értékes díjból egyet sem, gondoljanak arra: Legközelebb biztosan szerencséjük lesz!

Külön köszönjük a Greiner Bio-One, a Baán Bt és Marcus Security tulajdonosainak a fesztivál kapcsán nyújtott támogatását, mellyel hozzájárultak a Csodalámpa missziójának sikeréhez.

Jakab Mihály úr, a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület elnöke a díjkiosztó ünnepség lezárásaként egy 700 (!) szeletes fantasztikus torta "felett" megköszönte a fesztivál támogatóinak, szervezőinek és a versenyzőknek a részvételt és kijelentette: ez az ötödik volt, de lesz még huszadik is!

Ebben bízva sok sikert kívánunk a kimleieknek és egyébként minden sárkányhajósnak, aki indul az idei júliusi világbajnokságon Szegeden!


Belépés