2014-12

Az igazi lappföldi Mikulás, Joulupukki teljesítette egy csodalámpás kisfiú kívánságát

A Four Seasons Hotel Gresham Palotában az igazi, lappföldi Mikulástól, Joulupukkitól kaphatta meg az ajándékát a 10 éves Peti, aki egy Wii játékgépet kért az alapítványunktól.

A Télapó szinte ismerősként köszöntötte a Csodalámpát, és természetesen Petit, aki kíváncsi volt mindenre, hol lakik a Mikulás, kikkel tölti a napját, csinál-e mást is, vagy a télapóság kitölti az idejét. Joulupukki pedig a tolmácsa, a kismanó segítségével válaszolt mindenre, majd közösen kibontották az ajándékot.

A kívánság a Finnagora finn kulturális, gazdasági és tudományos központ, valamint a Finn Nagykövetség által szervezett jótékonysági főzőprogram résztvevőinek adományaiból teljesült.

Aki szeretne még találkozni Joulupukkival, az látogasson el szombaton (dec.5-én) délután 15.45 és 16.15 között a Four Seasons Hotel Gresham karácsonyi vásárára.


Jöttetek! Kocogó dzsinnek a szigeten... nahát!

2014.11.30-a meglehetősen "novemberi" vasárnapján 31 futó vett részt a Csodalámpa első saját szervezésű jótékonycélú futásán. Bár gondoskodtunk rajtszámokról is, itt valóban részvétel, és persze a jó hangulat volt a fontos.

De beszéljenek inkább a képek:

/ 11



A kapott adományokból teljesített kívánságról honlapunkon és Facebook oldalunkon is be fogunk számolni.

Ezúton is köszönjük a támogatást és a bizalmat a futóknak, és vendéglátónknak, a Bringohintó kkt.-nek, az aranyos lufi-mikulásokat Zolinak és a közreműködést az Europa2000 Középiskola (időnként a forró tea ellenére is didergő) diák-önkénteseinek.

Jövőre, veletek, ugyanitt!


Belépés