2016-06

"Csodabogarak" a 23. KH maratonon is

Gratulálunk minden futónak, köztük annak a csaknem 100 Csodabogárnak, aki június 12-én a 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen részt vett és jelenlétével népszerűsítette alapítványunkat, jótékony sportolóként pedig barátaival, munkatársaival közösen egy-egy csodalámpás gyermek kívánságának teljesítéséhez gyűjtött adományt.
A helyszínen diák- és felnőtt önkénteseink fogadták a kis pihenőre betérő futó Csodabogarakat:

/ 7






Köszönjük jótékony sportolóinknak a segítséget, találkozunk a következő versenyen, melyről a csodabogarak.com Versenyek oldalán találhatók részletes információk.

Csodalámpások, sárkányok, hajók

Június 4-5-én Kimlén rendezték a III. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivált.

A fesztivál idei kedvezményezettje a Csodalámpa volt, és még 10 és 20 fős hajót is indíthattunk a szervezők jóvoltából.
Hogy kikből állt a legénység?
Önkénteseink és családtagjaik mellett kuratóriumunk és felügyelő bizottságunk képviselője is együtt evezett alapítónkkal a 200 m-es futamokban.

Kormányosunk, Radics Zoltán sárkányhajós világbajnok és nem mellékesen önkéntesünk, kitűnő edzőnek bizonyult hiszen az enyhén szólva nem összeszokott legénységünk az első nap 5 futamában folyamatosan javuló időket ért el!
Ebben persze aranyos dobos lányaink - maguk is sárkányhajósok - és a közönség meg versenyzőtársaink buzdítása is jelentős szerepet játszott.

A professzionálisan megszervezett verseny és fesztivál óriási buli volt, minden résztvevő nagyon élvezte. Az külön nagy megtiszteltetés, hogy Csodalámpa kupáért is folyt egy versenyszám!

Milyen volt a piros "csodabogaras" egyenpólóban a sárkányhajóban evezni? Hát ilyen!

Köszönjük a Kimlei Sárkányoknak, a szervezőknek a támogatást, a jókedvet és a pompás élményt!


Süvítünk a cél felé...


Belépés