2022-10

Ismét megálltunk egy percre!

Második alkalommal rendeztük meg támogatóink, képzőművészek és cégek segítségével az Állj meg egy percre kiállítást.
A művészek választása nyomán az idei tárlat alcíme: A Szeretet Erejével

Vendéglátónk ezúttal is a Fashion Street Gallery volt, a Deák Palota aulájában mutattuk be a műveket, melyek természetesen megvásárolhatóak.

Balogh Ádám, Koczor Attila és Lukéj Gabi fantasztikus festményekkel, Tóth Kristóf különleges szobrokkal, míg Nagy Noémi Jóvoltából a Prieston Fleur ékszerkollekcióval igyekszik segíteni a Csodalámpa misszióját.

A gyönyörű online katalógushoz kattintson ide!


A kiállítást Csipak Péter úr, a Fashion Street tulajdonosa és Patzauer Éva ügyvezetőnk nyitották meg és üdvözölték a vendégeket, majd Antalffy Péter történész mutatta be érdekfeszítő előadásában a kiállító művészeket.

/ 8Támogatóinknak köszönhetően a műtárgyak tanulmányozásában megfáradt vendégeink frissítőkkel és szendvicsekkel gyűjthettek új erőt a beszélgetéshez és műelemzésekhez.

A kiállítást 2022.11.27-ig lehet megtekinteni, illetve a műveket megvásárolni a Fashion Street Gallery-ben (Bp. V. Deák Ferenc utca 15.)


WtW 16. - Az amerikai iskolások tovább segítik a Csodalámpa misszióját

Idén 16. ízben rendezte meg a Nagykovácsiban található American International School of Budapest a Csodalámpa támogatására évente megszervezett adománygyűjtő sétáját, a Walk-the-Wish-t.

Az iskolások ezúttal is 9 nagybeteg csodalámpás gyermek kívánságát szeretnék teljesíteni a séta bevételéből.

A gyülekező a nagy tornateremben volt, ahol Brett Penny úr, a 12 osztályos iskola igazgatója mondott rövid köszöntőt, majd az elemi, felsős és gimnazista diákok képviselői ismertették a többiekkel a kiválasztott kívánságokat, végül Patzauer Éva ügyvezetőnk köszönte meg a másfél évtizedes támogatást és kívánt jó sétát a résztvevő több száz diáknak és tanáraiknak.

/ 4

Ezután következett a start: a környékbeli, a fantasztikus őszi színekben pompázó erdőben tettek meg 5 kilométert a diákok, tanárok és persze sok szülő is csatlakozott hozzájuk.

Ezúton is köszönjük, immár az AISB diákok sokadik generációjának, szüleiknek és tanáraiknak, hogy örömet, élményeket és ezzel erőt adnak a nagybeteg gyerekeknek.Belépés