2016-07

Csodabogarak az IRONMAN 70.3 Budapesten!

Mintegy 100 Csodabogár jótékony sportoló, köztük jó néhány gyermek, valamint baráti, munkakatársi csapat vállalta, hogy elindul az IRONMAN 70.3 Budapest nemzetközi versenyen és jótékony nagykövetként adományt gyűjtve teljesíti a csodalámpás gyerekek kívánságait.
Az eddig beérkezett adományokból teljesülhet Ambrus álma, hogy a családjával lakóutós nyaralásra mehessen, Kristófé, aki kedvenc csapata, az FC Barcelona mérkőzését szeretné látni a spanyol városban, valamint Martin kívánsága is megvalósulhat és élőben megnézheti példaképe, Rafael Nadal teniszjátékát egy nemzetközi versenyen.
A Kopaszi-gáton július 28-31. közötti időszakra szervezett nemzetközi versenyhétvégén a fő triatlon-számok mellett megrendezik az E.ON IRONKIDS futóversenyt gyermekeknek, az IRONGIRL futamot csak hölgyeknek, a BEFiTRUN pedig egy esti élményfutás lesz két távon is a kivilágított rakparton.
A pénteken 18 órakor induló Csodalámpa Jótékonysági Futamra jelentkezőknek mindössze 800 méteres távot kell megtenniük, s az 1500 forintos nevezési díjat teljes egészében az alapítvány kapja.

Szeretettel hívjuk Önt is és családját, valamint barátait a jótékony futamra, melyre a www.csodalampa.ironmanbudapest.hu oldalon vagy a helyszínen a Kopaszi-gáton a Csodalámpa-sátorban lehet még jelentkezni.
Ugyanitt a futam előtt szeretettel várjuk a már regisztrált indulókat, hogy megköszönhessük a támogatásukat.
A versenyszámok mellett 4 napon keresztül vidám családi programok és koncertek szórakoztatják az érdeklődőket.



Belépés