2017-10

Csodalámpa Est: Zorán, Csondor Kata - Hilton Buda, 2017.11.27.

Tisztelt Támogatóink!

A súlyosan beteg gyermekek kívánságát 14 éve teljesítő Csodalámpa Alapítvány 2017. november 27-én 18.30 órai kezdettel a budavári Hilton szállodában (1014 Budapest, Hess András tér 3.) vacsorával egybekötött jótékonysági estet szervez a segítői, barátai közreműködésével.

A Danubius Hotels és nagyköveteink összefogásával szervezett rendezvényen a Csodalámpát támogató művészek lépnek fel, köztük elsőként Zorán, aki korábban már teljesítette egy nagybeteg gyermek álmát. Az ünnepi vacsora mellett a programban Csondor Kata és a Soul Family teremt vidám hangulatot, akár táncra hívva a vendégeket. A programot Herendi Gábor ceremóniamester vezényli.

A rendezvény bevétele az alapítvány misszióját szolgálja:
Lelki, pszichológiai támogatást nyújtunk súlyos beteg gyerekeknek, erőt adunk a sokszor lehetetlennek hitt kívánságok teljesítésével, az így okozott örömmel. Mindezt évente közel 300 alkalommal, immár 14 éve. A 3200 eddigi kívánság-beszámolót ITT olvashatja el.

Az estre a belépőjegy ára: 19.000 Ft/fő, illetve ezt meghaladó, kiegészítő adományával Ön még inkább hozzájárulhat sok-sok nagybeteg gyerekek öröméhez.
Lehet teljes – 10 fős – asztalhelyet is megvásárolni.

Maximum 300 személy jelentkezését tudjuk elfogadni, így kérjük, mielőbb regisztráljon erre a linkre kattintva!

Szertettel várjuk!

a Csodalámpások


AISB Walk-the-Wish 2017

2017. október 6-án került sor immár 10. alkalommal Nagykovácsiban a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola jótékonysági adománygyűjtő sétájára.


Szinte az egész iskola részt vett a jótékonysági sétán


Az AISB diáksága, szüleik és tanáraik a sétán összegyűlt adományokból csodalámpás gyerekek nemegyszer különleges kívánságait teljesítik - az évek során majdnem 100 (!) kívánságot teljesítettünk együtt.
Volt ezek között Lourdes-i zarándoklat, jogosítványok, számítógépek, kiskutya, bicikli... és az eredmény: sok-sok boldog mosoly.
Az "együtt" szó szerint értendő, hiszen a legtöbb AISB-s kívánság teljesítésén diákok képviselői vagy egy tanáruk részt vett, illetve több esetben az iskola színpadán került sor az ajándék átadására.

/ 6





Köszönjük, hogy a AISB vezetőségének, tanarainak, diákságának és a Parent Association-nak az évtizedes támogatást!




Belépés