2018-04

Hogyan rendelkezhet az 1%-ról? Megmutatjuk!

Tisztelt Támogatónk,

Összeállítottunk egy kisfilmet Önnek a rendelkezés módjairól.

Csak kattintson ide, és minden tudnivalót megmutatunk!



Annyi jó cél van, kérjük, válasszon egyet és rendelkezzen az 1%-áról!


Hálásan köszönjük, ha az Önét a Csodalámpának juttatja. Ha pedig a rendelkező nyilatkozaton megadja az elérhetőségét, meg is tudjuk ezt köszönni Önnek!
Köszönettel

a Csodalámpások

<attribute aktualis=100>


Együtt ünnepeltünk...

Utoljára jó 5 éve hívtuk meg legrégebbi támogatóinkat és régi önkénteseinket egy baráti beszélgetésre, hogy együtt ünnepeljünk közös sikereinket.

Úgy gondoltuk, hogy a 15 sikeres év jó indok arra, hogy támogatóinkat, egykori önkénteseinket és a Csodalámpa más barátait ismét meghívjuk egy kellemes beszélgetésre, ezúttal régi támogatónk, a MagnetBank szívességéből az ő MagHáz Étterem és Teaházukba.

Beszámoltunk vendégeinknek eddigi eredményeinkről, és – ők voltak a meglepetés! - nagy örömünkre négy egykori "csodalámpás" gyerek is elfogadta a meghívásunkat.

/ 3




Megható volt hallani, ahogy Zita Brigitta, Tímea, Benedek és Péter elmondták történetüket és hogy mit jelentett számukra kívánságuk teljesülése…

A hivatalos program után megérkezett a szülinapi narancsos csokitorta, amit az ünneplők és ünnepeltek emlékezős-ismerkedős beszélgetések közben fogyasztottak el… nagyon finom volt!

De mert semmi sincs ingyen, kértünk is a megjelentektől és ugyanezt kérjük Öntől is:

Legyenek velünk a következő 15 évben is,
hogy minél több beteg gyermeknek közösen szerezhessünk örömet!






Belépés