2016-12

Teljesült a 3000. kívánság!

3000!!!

Budapest, 2016. december 7.

A Nádor utcai Hajas Szalonban teljesült Dominika álma, aki egy "kezdő fodrászkellék" csomagot kért a Csodalámpától - nem csoda, hiszen fodrásznak tanul.
Na de ki tudja, mi van egy "kezdő fodrászkellék" csomagban?!?

Hajas László úr, a híres mesterfodrász sietett a segítségünkre...

Hajas úr egy hatalmas karácsonyi táska társaságában várta a Szalonban Dominikát, aki álmában sem gondolta, hogy ekkora ajándékot kap: a táskában komplett, sőt "szuperkomplett" profi fodrászfelszerelés várta Hajas úr ajándékaként a nagylányt.

A Csodalámpa egy kedves önkéntese, Csilla volt a modell, hiszen miféle fodrászkellék az, amit nem lehet nyomban kipróbálni?
Dominika élt a lehetőséggel, Hajas úr szakmai tanácsaival kisegítve pompás frizurát alkotott modellünknek.

Köszönjük Hajas László úrnak a nagylelkű támogatását és valamennyi támogatónknak, önkéntesünknek, hogy már 3000 életveszélyesen beteg gyermeknek szerezhettünk örömet!

Dalszöveg árverés - ilyen még nem volt!

2016. december 16. 18 órakor az RS9 – Vallai Kertben (Rumbach Sebestyén utca 9.) különleges árverést szervez a Contextus.hu a Csodalámpa javára.

A magyar könnyűzenei szcéna kimagasló tagjai - zenekarok, előadók - ajánlják fel kézirataikat, amelyeket dedikálnak is.
Olyan zenekarok csatlakoztak a projekthez, mint a Akkezdet Phiai, 30Y, Blahalouisiana, ByeAlex és a Slepp, Esti Kornél, Elefánt, fish!, Flexible Juice, Halott Pénz, hiperkarma, Honeybeast, Irie Maffia, Ivan and the parazol, Kávészünet, Kállay Saunders Band, Király Viktor, Kiscsillag, Kistehén, Lóci játszik, Magashegyi Underground, Margaret Island, Mayberian Sanskülötts, METEO, Middlemist Red, Quimby, Ricsárdgír, Supernem, Szabó Benedek és a Galaxisok, The Biebers, Tóth Gabi, USEME, Zagar, Zanzinger.

A licit 1. 000 Forintról indul. Az aukciót Braun Barna, a FÉLonline főszerkesztője, az RS9 – Vallai Kert programszervezője vezeti.

További részleteket ITT találtok, illetve a Facebook esemény linkje EZ.

Mindenkit szeretettel várunk, természetesen a Csodalámpa is képviselői is jelen lesznek, szívesen válaszolnak kérdéseitekre.



Belépés