Gimik, sütés, jótékonykodás!

2015. december 3-án az Európa 2000, az Eötvös József Gimnázium diákjai, valamint Sikolya Erzsébet (Europa 2000), Klug Viktória (Eötvös) tanárnők és a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárai, Kézsmárki Lavoie Barbara és Pintér Adrienne tanárnők együtt sütöttek fantasztikus sütiket két Csodalámpás gyermek álmaiért.

A 6 éves Tamás és a 7 éves Henrietta álmát szeretnénk - nem is, mert FOGJUK! - közösen valóra váltani: Tomi óriási távirányítós helikoptert, Henrietta Pipi-Popó interaktív babát szeretne.



Az Európa 2000 szuper tankonyhája

Természetesen mi, Csodalámpások is szorgalmasan gyúrtunk, kentünk, mosogattunk: az Európa 2000 fantasztikusan berendezett tankonyhájában sok órán keresztül folyt a munka.

Klug tanárnő megtanított minket macaront sütni, de készültek mézesek, diós falatkák, isler és még sok egyéb finomság is.
Öröm volt látni, milyen lelkesen sürögtek-forogtak a diákok.

A szorgos munka közben azért beszélgetésre is jutott idő, és a tanárok jobbnál jobb ötletekkel álltak elő, hogyan működjenek együtt a jövőben az iskolák.

Már besötétedett, amikor az Európa 2000 igazgatója, Papp András úr is csatlakozott hozzánk, és nem egyedül: fiai, Dávid és Bence is kivették a munkából a részüket.

/ 6



És hogy hogyan lesz a süteményből baba és helikopter?
Másnap sütivásárra került sor az az Európa 2000-ben és a tankonyhához tartozó nyilvános étteremben, ahol az ott ebédelő "külsős" vendégek is vásárolhattak a finomságokból.

Hamarosan jelentkezünk a vásár eredményével, azaz azzal, hogy tudtunk örömet szerezni a kis betegeknek.

Köszönjük mindhárom iskola vezetésének, a munkánkat felügyelő Mihály tanár úrnak és jobb kezének, Bencének, a diákoknak és szüleiknek a segítséget, akik mindannyian hozzájárultak, hogy sikerrel járjunk.
Köszönjük az Európa 2000 média szakos diákjainak, hogy megörökítették a szorgoskodásunkat.


Belépés