9. Walk-the-Wish - ha esik, ha fúj, megyünk!

9. alkalommal rendezte meg a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola szokásos éves adománygyűjtő sétáját. Az előkészítés során az alsós, felsős és középiskolás diákok kiválasztottak 1-1 csodalámpás kívánságot, melyet a séta "bevételéből" teljesítenek a diákok és tanáraik.

Az időjárás ezúttal nem járt a kedvünkben, az egész napos eső miatt képtelenség lett volna az iskola környéki erdőben kijelölt kb. 5 km-es útvonalat bejárni, így azután az iskola területén belül, részben a sportpályán jelöltek ki tartalék útvonalat.

Közel 600-an, diákok, tanárok szülők és testvérek vettek részt a sétán - szerencsére az eső is éppen elállt az indulásra. Köztük voltak az Eötvös József Gimnázium tanulói - ők évek óta állnak kapcsolatban az AISB-vel és az Európa 2000 középiskola is képviseltette magát a sétán. Ők egyébként alig egy hete budapesti középiskolák jótékony célú, az Eötvös gimisek által szervezett hasonló sétáján - "Séta a beteg gyerekek álmaiért" - vettek részt.

/ 6



A séta után az iskola szülői munkaközössége (Parent Association) finom spagettire, a Csodalámpa pedig a "szokásos" és nagyon finom Szamos tortára látta vendégül a diáksereget.

Találkozunk hamarosan a kiválasztott a kívánságok teljesítésekor!


Belépés