Közösségi támogatás


Szeretettel üdvözöljük a Csodalámpa közösségi adományozás oldalán.

Az itt látható „csodalámpás” kívánságok teljesítéséhez Ön közvetlenül tud hozzájárulni kisebb vagy nagyobb összegű bankkártyás adományával.

A bankkártyás adományozás pénzügyi hátterét a SIMPLE by OTP biztonságos online fizetési rendszere biztosítja, illetve a régóta működő bankkártyás adományozást vagy ugyaninnét a PayPal rendszerét is használhatja, amennyiben nem egy itt látható konkrét kívánság teljesítését, hanem az alapítvány országos kívánságteljesítő hálózatának működését kívánja támogatni.

Támogatását a csodalámpás beteg gyerekek nevében hálásan köszönjük.


Welcome on the crowdfunding page of Magic Lamp Foundation!


You can help fulfill the wishes published on this page of these ill children with a smaller or bigger donation by simly using your bankcard. The technical background is provided by SIMPLE by OTP secure online payment service.
You can use your bankcard at our Donate page or your PayPal account as well to support the operations of Magic Magic Lamp's nationwide wish-granting network.

We would like thank you for your donation in the name of our ill "Csodalámpa" children too!

Adományozás projekttől függetlenül

Adományozás projekttől függetlenül

53 000 Ft Pledged
5416 days to go

Project goal: 220 000 Ft

Leszel te is "Csodabogár"?

Legyél egy különleges társaság tagja, szerezz örömet a 15 éves Csodalámpa Alapítvány segítségével súlyos beteg gyerekeknek. Az UNIQA Biztosító és a Csodalámpa 2 hónapos versenyt hirdet, hogy megtudjuk, hol él a legtöbb "Csodabogár" hazánkban.

1000 Ft Pledged
19 days to go

Project goal: 1 000 000 Ft

Csodalámpa Jótékonysági Est

Szeretettel várjuk Önt és barátait, munkatársait egy jótékonysággal fűszerezett finom, "Csodalámpás" vacsorára. Időpont: 2018.11.17. - 18:30 Helyszín: Hilton Buda - Bp. I. Hess András tér 3.. Fellépők: Geszti Péter és művész barátai + meglepetés programok

3 843 000 Ft Pledged
17 days to go

Project goal: 3 000 000 Ft

Jófejség.hu - Néma aukció a PlayIT Show-n

Keresd a PlayIT Show-n a Jófejség.hu standját, ahol néma aukció keretében értékes, a rendezvény partnerei által felajánlott gamer relikviákra licitálhattok. Az aukción befolyt összeget pedig teljes egészében a Csodalámpa Alapítványnak juttatjuk el. Amennyiben nem tudsz eljönni a rendezvényre, de támogatnád a Csodalámpa Alapítványt, itt megteheted. Hungexpo, november 17-18.

581 115 Ft Pledged
12 days to go

Project goal: 100 000 Ft

Steampunk Jótékonysági Karácsonyi Vásár

Jules Verne gőzzel borított világába is beköszöntött a Karácsony, hozva magával minden csodáját és csillogását. A Hungarian Steampunk Community meghívja Önöket december 9-én egy karácsonyi vásárra a Barcraft Buda házába (1111 Budapest, Bartók Béla út 18.), ahol 10 zseniális alkotóval, író-olvasó találkozóval, a gőzpunk világ kiállításával, mézeskalács versennyel és workshoppal készülünk az ünnepekre. A program gyermekbarát és a helyszínen összegyűlt adományokat a Csodalámpa Alapítvány javára ajánljuk fel!

68 500 Ft Pledged
9 days to go

Project goal: 100 000 Ft

15. Fürdőruhás Mikuláskocogás

Az eredeti, az egyetlen és a legvidámabb karácsonyi hangulatú kocogás érkezik ismét Budapest belvárosába, amikor is immár 15. alkalommal vágnak neki a fürdőruhára vetkőzött Mikulások a fagynak és a hónak. Az éneklő, kacagó, tornázó Mikulások jótékony célja a jókedv, mosolyok és fényképezőgépek előcsalogatásán túl az idén a Csodalámpa Alapítvány munkájának népszerűsítése és egy kisgyerek kívánságának teljesítése lesz, amihez a résztvevők nevezési díjaival és további adományokkal járulunk hozzá. Időpont: 2018. december 9. Helyszín: Budapest, Gozsdu, Go Active fitness központ

3000 Ft Pledged
9 days to go

Project goal: 150 000 Ft

Teljesítsünk együtt egy álmot a 8. születésnapomon

Kedves Mindenki! Megbeszéltem anyukámmal, hogy a nemsokára eljövő 8. szülinapom alkalmából az ajándékokra szánt összeget inkább gyűjtsük össze jótékony céllal, és teljesítsük egy súlyos beteg gyermek kívánságát! Az anyukám ismeri a Csodalámpa Alapítványt, így az ő segítségükkel fogunk csodát tenni. Remélem, nektek is tetszik az ötlet, így kérlek Titeket, hogy ha tudtok, segítsetek nekem ebben, sok kicsi sokra megy! Köszönöm! Mira

28 000 Ft Pledged
19 days to go

Project goal: 100 000 Ft

Gimnazisták, sütik, jótékonyság

December első napjaiban a már több éves hagyományt követve az Európa 2000 Középiskola és az Eötvös József Gimnázium diákjai, tanárai és a szülők közösen több tucat tepsi süteményt készítenek. Igyekezzen, aki szeretne vásárolni, mert rohamosan fogynak az édességek! Helyszín: XIV. Gizella út 42-44.

219 170 Ft Pledged
9 days to go

Project goal: 90 000 Ft

Kávékapszulából készült ajándékok a Csodalámpáért

Karácsonyi angyalkák, egyedi ékszerek, asztaldíszek, gyertyatartók készülnek és sok-sok gyönyörű ajándékötlet valósul meg használt fém kávékapszulából. Aki ebben a hónapban a Mandy design készletéből vásárol, az különleges ajándékkal lepheti meg a barátait, mindeközben a Csodalámpa Alapítványt is támogatja. https://www.facebook.com/homemademandy/

0 Ft Pledged
50 days to go

Project goal: 10 000 Ft

Régebbi projektekLog in