A FUTÁS mely CSODÁKRA képes! – Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutás

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Fuss Fotózz Mosolyogj jótékonysági élményfutás, GYÓGYULÁS üzenettel.

Az idei F.F.M. élményfutás egy újabb fejezetet nyit a szeretet, az összetartozás és a csodák világában. A futás nem csupán egy sportesemény, hanem egy közösségi összefogás, amelyben az emberek egymás iránti szeretetükkel és támogatásukkal gyógyítják meg a lelküket és teremtenek csodákat.

A CSODA az idei esemény fő vezérfonala, amelyre mindannyiunknak szüksége van az életben. A csoda, ami lehetőséget ad a reményre, az újrakezdésre és az álmok megvalósítására. Az idei évben a nagybeteg gyermekek gyógyulására szeretnék felhívni a figyelmet, és ezért a Csodalámpa Alapítványt támogatják. Csodákra van szükségük, és mi mindannyian részesei lehetünk ennek a csodának.

Az eseménynek van virtuális futás lehetősége és lesznek helyszíni élményfutások (Budapest és Szarvas) is és idén, első alkalommal örökbefogadott kilométerekkel is segíthetik a rászoruló gyermekeket. Az örökbefogadás nem csupán egy szimbolikus cselekedet, hanem egy valódi ajándék, amely hosszú távú hatással lehet az érintettek életére.

A Hét nagykövet, akik Magyarország határvonalával megegyező kilométert futnak és kerékpároznak, képviselik azt az elszántságot és kitartást, amelyre mindannyiunknak szüksége van az élet minden területén. Céljuk, közösen 2.215 Km.
Nagykövetek között van Roxy, a menhelyről örökbefogadott kutyus, aki csapatával együtt hihetetlen távokat tesz meg azért, hogy segítsen másoknak. Szigligeti Ivett édesanya és influencer, aki felállva mindennapi rutinjából megmutatja, hogy az álmokért és a célokért megéri küzdeni, és körbe tekeri a Balatont. Ivett mellé a program szervezője Pálfalvi Petra is csatlakozik aki ezzel az erőpróbával szeretne saját magának is bizonyítani. Molnár Ábel hegymászó, aki minden nap új kihívásokkal néz szembe, és példát mutat nekünk arról, hogy soha ne adjuk fel, akármit is mondjanak az akadályok. Ábel életkor futásával, 25 napon keresztül mindennap fut, így összesen 325 km-t fog futni és a születése napján, grátisz plusz egy kilométert fog futni.
Herczeg-Kis Bálintnak az Exatlon nyerteseként a kitartás és küzdés nem okoz gondot, elképesztő teherbírását már több ízben próbára tette és most saját maga eredményét szeretné megdönteni, miszerint 24 óra alatt körbe kerékpározza a Balatont.
Lisznyai Rita pedig egy hétköznapi NŐ, aki az életét köszönheti a futásnak és mára a mindennapjai része lett a futás, úgy, hogy 75 Kg. súlyfelesleggel kezdett el futni és most 1.200 Km-t készül futni, amivel kimagasló céllal állt a misszió mellé!
Trokán Anna, színésznő, édesanya és terepfutó, akinek szenvedélye a futás de sok feladata mellet nagyon nagy logisztikát és akaratot igényel, hogy rendszeresen fusson. Éppen ezért neki, önmagának is egy motiváció, hogy 1.000 Km-t lefusson nagykövetként, ezzel is buzdítva önmagát és a környezetét a mozgásra, <b >Rokob József a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutás KITARTÁS nagykövete! Jelenleg is aktív triatlonosok között világelső! A világ legkitartóbb ultratriatlonosa! Teljesítette és megnyerte a harmincoros Ironman versenyt, ahol 30 napon át 30 ironmant teljesített. 167 ironman távolságot teljesített és jelenleg is aktív sportoló, édesapa, vállalkozó.

A nagykövetek folyamatosan beszámolnak hol tartanak és Önök a felajánlott kilométerekkel nem csak a Csodalámpa Alapítványt támogathatják, hanem a nagyköveteknek is erőt adnak az örökbefogadók, hiszen nekik is lehet nehéz napjuk és lehet ,hogy pont az ÖN egy kilométere ad neki erőt, hogy kimenjen futni, kerékpározni.

Az idei Fuss Fotózz Mosolyogj több mint egy élményfutás. Ez egy lehetőség arra, hogy részese legyünk valami nagyobb dolognak, mint önmagunk. Ez egy lehetőség arra, hogy együtt csodát teremtsünk, és segítsünk azoknak, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

A részletes információkért és a regisztrációért látogasson el a hivatalos weboldalra:
https://www.csakalapitvany.hu/fuss-fotozz-mosolyogj/

Kövess minket
https://www.facebook.com/fussfotozzmosolyogj

TikTok @charity_manager

Nagykövetek és km-eik

  • Molnár Ábel 326 km futás
  • Herczeg-Kis Bálint 206 Km kerékpározás
  • Lisznyai Rita 1200 km futás
  • Trokán Anna 1000 km futás
  • Roxy-kutyus és csapata 1014 km. Kerékpár és futás
  • Pálfalvi Petra 206 km kerékpár
  • Rokob József 600 km futás 1440 km kerékpár
  • Roxy csapat : Szórádi József, Marczali Zoltán, Mihályka Péter, Stipkovits Zoltán, Józsa Balázs, Takács Ákos és Takács Márton
  • Rokob József a Fuss Fotózz Mosolyogj élményfutás KITARTÁS nagykövete!

Belépés