CleanUP Grand Service jótékonysági nap

2021. szeptember 11-én a CleanUP Grand Service cég ügyvezetője és kollegái fantasztikus családi napot szerveztek a "csodalámpás" gyerekeknek. A szervezők és sok ismerős, baráti cég támogatásának köszönhetően több tucat gyerek és szüleik csodás yachtokon szelhették a Duna habjait, a Foka öböltől a Parlamentig.

A szellemi táplálékról a Csodalámpa önkéntes bűvésze, Pallaga József gondoskodott, elképesztő bűvészmutatványokkal, pl. eltüntette, majd visszavarázsolta az ábrákat és a színeket egy közönségesnek tűnő kifestőkönyvből, a kártya- és más trükkökről nem is szólva...
A szervezők persze nem csak a hajókázásról, hanem finom ebédről is gondoskodtak, sőt meglepetés vendéget is hoztak Baji Balázs felajánlásának köszönhetően. A gyerekek és szüleik sok kérdést tettek fel világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes sportolónknak, élvezték, ahogy életéről, tapasztalatairól, a versenyekre való felkészülésről mesélt nekik. Jól eső érzés volt látni, mennyire kikapcsolódtak a gyerekek és szüleik ezen az élménydús napon.

Ezúton is köszönjük a CleanUP Grand Service vezetőinek, Méhész Mónika ügyvezető tulajdonosnak, Falta Viktória ügyvezető-helyettesnek és munkatársaiknak, a MVÜK vezetőjének, Horváth János úrnak és a klub tagságának, a többi hajós támogatónak, hogy gondoltak a csodalámpás gyerekekre és lehetővé tették, hogy elfeledkezzenek a kezelésekről, betegségről és egy csodás napot tölthessenek el a Dunán.


Belépés