A Csodalámpa hírei

Honlapunkon elolvasható a Csodalámpa 2017. évi beszámolója

A Csodalámpa Alapítvány Kuratóriuma 2017.05.28-i ülésén elfogadta az Alapítvány 2017. évi működéséről készült, a PricewaterhouseCoopers által audtiált éves beszámolót és mellékleteit.
A teljes jelentést erre a linkre kattintva olvashatják el.
A korábbi évek beszámolóit www.csodalampa.hu/csodalampa/Közhasznúság oldalunkon találják meg.

Köszönjük céges és magán támogatóinknak, köztük a "Csodabogaraknak", nagyköveteinknek és önkénteseinknek, hogy 2017 folyamán újabb 263 nagybeteg gyermek kívánságát teljesíthettük!


Indul a "KAP 2018"!

Kedves jelenlegi és jövőbeni Magnetbank ügyfél támogatóink!

Önöknek köszönhetően a Csodalámpa a MagNet Magyar Közösségi Bank KAP programjának indulása óta minden évben megkapta a pályázott támogatást: eddig már 33 nagybeteg gyermek arcára varázsoltunk együtt mosolyt!

A KAP programnak köszönhetően legutóbb Dorka örülhetett egy nem mindennapi hinta-csúszda "komplexumnak".

Mostantól június 25-ig ismét lehet szavazni a KAP rendelkezés 2018 oldalon az Önnek kedves civil szervezetre - reméljük, ez a Gyógyítás kategóriában szereplő Csodalámpa lesz.

Szavazatát előre is köszönjük a beteg gyerekek nevében!


Hogyan rendelkezhet az 1%-ról? Megmutatjuk!

Tisztelt Támogatónk,

Összeállítottunk egy kisfilmet Önnek a rendelkezés módjairól.

Csak kattintson ide, és minden tudnivalót megmutatunk!Annyi jó cél van, kérjük, válasszon egyet és rendelkezzen az 1%-áról!


Hálásan köszönjük, ha az Önét a Csodalámpának juttatja. Ha pedig a rendelkező nyilatkozaton megadja az elérhetőségét, meg is tudjuk ezt köszönni Önnek!
Köszönettel

a Csodalámpások

<attribute aktualis=100>


Együtt ünnepeltünk...

Utoljára jó 5 éve hívtuk meg legrégebbi támogatóinkat és régi önkénteseinket egy baráti beszélgetésre, hogy együtt ünnepeljünk közös sikereinket.

Úgy gondoltuk, hogy a 15 sikeres év jó indok arra, hogy támogatóinkat, egykori önkénteseinket és a Csodalámpa más barátait ismét meghívjuk egy kellemes beszélgetésre, ezúttal régi támogatónk, a MagnetBank szívességéből az ő MagHáz Étterem és Teaházukba.

Beszámoltunk vendégeinknek eddigi eredményeinkről, és – ők voltak a meglepetés! - nagy örömünkre négy egykori "csodalámpás" gyerek is elfogadta a meghívásunkat.

/ 3
Megható volt hallani, ahogy Zita Brigitta, Tímea, Benedek és Péter elmondták történetüket és hogy mit jelentett számukra kívánságuk teljesülése…

A hivatalos program után megérkezett a szülinapi narancsos csokitorta, amit az ünneplők és ünnepeltek emlékezős-ismerkedős beszélgetések közben fogyasztottak el… nagyon finom volt!

De mert semmi sincs ingyen, kértünk is a megjelentektől és ugyanezt kérjük Öntől is:

Legyenek velünk a következő 15 évben is,
hogy minél több beteg gyermeknek közösen szerezhessünk örömet!

Egy példamutató kezdeményezés - I. Szőregi Folkbál

Szőregi Rezegők és Hatetudnád Tánccsoport szervezésében megrendezett I. Szőregi Folkbál szervezői a rendezvényen gyűjtést indítottak a Csodalámpa javára.

Az összegyűlt 62.000 Ft adományt az Ady kör rendezvényén Nagy Zita adta át a Csodalámpa országos kívánságteljesítő hálózata képviselőjének, Nagy Andreának.

Köszönjük a szervezőknek, Számfira Máténak és Nagy Zitának, és természetesen a tombolavásárlóknak a támogatást!Log in