A Csodalámpa hírei

Teltház és siker a Csodalámpa II. Jótékony Estjén

Az est összefoglalója videó-pillanatképekben
Ismét telt ház és fantasztikus hangulat volt a Csodalámpa jótékony vacsoraestjén a budavári Hilton báltermében: közel 300 új és régi támogatónknak mesélhettünk eredményeinkről, sikereinkről.

Az est házigazdája Geszti Péter volt, közvetlenségével, humorával pillanatok alatt megalapozta a jó hangulatot.

Persze nem csak mi meséltünk: három, immár felnőtt és gyógyult "csodalámpás" gyerek - Péter, Dávid és Lili mesélt a vendégeknek arról, mit jelentett, és jelent nekik az, hogy kívánságuk teljesült.

A gyerekek mellett Geszti Péter beszélgetett a Csodalámpáról Pesti Tímeával, a LeasePlan Hungary ügyvezető igazgatójával, a Csodalámpa jótékony nagykövetével, Timi nagyköveti funkciója mellett " Csodabogár" is, a LeasePlan futó csapatának tagjaként.
A másik beszélgetőpartner Gál Pál Zoltán, a Jet Travel egyik tulajdonosa volt - cége a külföldi utazásos kívánságok szervezésében segíti a 15 éves Csodalámpát immár sok éve.

Sok más támogatónkkal és önkéntesünkkel együtt ők is hozzájárultak ahhoz, hogy 15 év alatt már 3500 nagybeteg gyerek álmát teljesíthettük!

/ 19

A vendégek zöme - érthető módon - nem volt még jelen kívánságteljesítésen.
Dániel Hódmezővásárhelyről, Balázs pedig Biatorbágyról érkezett az estünkre, és igen csak meglepődött mindkét fiú, amikor ott, a 292 vendég tapsa közepette teljesítettük a kívánságukat - Dániel pl. reggel még azt sem tudta, miért jönnek kirándulni Budapestre...

És végül a "Best of Geszti" koncert... Alig kezdtek zenélni, nyomban kiderült, hogy támogatóink táncolni is imádnak!

A végére tartogattunk még egy meglepetést: a vendégek között kisorsoltunk három kívánságot, pontosabban annak lehetőségét, hogy személyesen vegyenek részt egy-egy kívánságteljesítésen valamikor a közeljövőben.

Ezúton is köszönjük a majd 300 vendég adományait, a közreműködőknek és az est valamennyi nagylelkű támogatójának, jótékony nagyköveteinknek, önkénteseinknek, hogy segítségüknek hála a II. Csodalámpa Jótékony Est ilyen nagy sikerrel zárult.

Mivel sokan megkérdezték lesz-e jövőre is Csodalámpa vacsora, a válaszunk igen: jövőre, veletek, ugyanitt!


II. Csodalámpa Jótékony Est - 2018.11.17 - Önt is várjuk!

A súlyosan beteg gyermekek kívánságát 15 éve teljesítő Csodalámpa Alapítvány 2018. november 17-én 18.30 órai kezdettel a budavári Hilton szállodában (1014 Budapest, Hess András tér 3.) vacsorával egybekötött jótékonysági estet szervez a segítői, barátai közreműködésével.

A Danubius Hotels és jótékony nagyköveteink összefogásával szervezett rendezvényen Geszti Péter és művész barátai lépnek fel, és a hasonlóan tavalyi esthez, a kitűnő vacsora és networking lehetőség mellett "csodalámpás" meglepetésekről is gondoskodunk...

A rendezvény bevétele az alapítvány misszióját szolgálja:
Lelki, pszichológiai támogatást nyújtunk súlyos beteg gyerekeknek, erőt adunk a sokszor lehetetlennek hitt kívánságuk teljesítésével, az így okozott örömmel. Mindezt immár 15 éve, évente közel 300 alkalommal, az Önök támogatásával.
A már megvalósított 3500 álomról a fényképes beszámolókat ITT olvashatja el.

Az estre a belépőjegy ára: 29.000 Ft/fő.
Lehet teljes – 10 fős – asztalhelyet is megvásárolni.

Összesen 300 személy jelentkezését tudjuk elfogadni, így kérjük, mielőbb regisztráljon erre a linkre kattintva!

Az est hivatalos meghívóját innét letöltheti.

Szeretettel várjuk Önt, családját, barátait, üzlettársait egy újabb felejthetetlen "Csodalámpás" estre!

a Csodalámpások


AISB Walk-the-Wish 2018

Október 5-én rendezte meg a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola az ez évi adománygyűjtő sétáját, a Walk-the-Wish-t.
A program keretében a diákok "támogatókat" gyűjtenek 5 km.-es sétájukhoz, km-enként néhány 100 Ft-ot . Az összegyűlt támogatásokból a diákok által kiválasztott csodalámpás gyerekek kívánságát teljesítjük, lehetőleg a diákok képviselőinek személyes részvételével.
Az idei sétán is csaknem az egész iskola részt vett, tanáraikkal, szüleikkel együtt.

/ 8
A Walk-the-Wish az iskola ún. "service learning" programjának fontos része, melynek célja, hogy a tanulókkal megismertessék a jótékonyság jelentőségét, a társadalmi szolidaritás fontosságát, az elesettek segítésének jelentőségét.
Az AISB és a Csodalámpa évtizede folyó együttműködése során közel 100 kívánságot sikerült együtt teljesítenünk, lourdes-i zarándokúttól jogosítványokig, akváriumtól számítógépekig.

Köszönjük az AISB vezetőinek, tanárainak, a diákoknak és szüleiknek a kiváló szervezést és a sok-sok támogatást, valamint a SZAMOS Marcipán Kft-nek és a Magnetbank KAP Programjának a rendezvény sikeréhez történt hozzájárulásukat.

Nagykovácsi, 2018.10.05.

Jótékonysági koncert javunkra a Német Egység Napján

Németország nagykövetsége és régi támogatónk, a Deutsche Wirtschaftsclub Ungarn közös szervezésében a Bundeswehr fúvószenekara jótékonysági koncertet adott a RAM Colosseumban október 2-án.
Az esemény a berlini fal leomlásának 28. évfordulójához kapcsolódott "28 év a Berlini Fallal és 28 év nélküle" mottóval - és Európa egységét volt hívatva demonstrálni.
A két részes, fantasztikus koncert kedvezményezettje a Csodalámpa volt.

/ 3A ritka koncertélményt és közönség adományait ügyvezetőnk, Patzauer Éva németül köszönte meg: a szervezők és a zenekar egy-egy alkalmi mézeskalácsot kapott tőlünk emlékül.


Elindult a Szállásvadász "csodalámpás" kampánya!

Legyen egy csodával több!

Mától kezdve 2018.11.18-ig, ha a szallasvadasz.hu-n foglalod le a szobádat, foglalásoddal a Csodalámpa Alapítvány munkáját támogatod, foglalásonként 333 Ft-tal.
A résztvevők között november 19-én értékes, a kampány támogatói által felajánlott nyereményeket sorsolnak ki.

A Szállásvadász évek óta folytat hasonló kampányokat a szervezők által kiválasztott alapítványok javára. Köszönjük, hogy ezúttal a Csodalámpát választották.

A fontos részletekért a "Legyen egy csodával több" kampány lapját ide kattintva éred el.

Utazol?
Kérünk, foglalj szobát a szallasvadasz.hu-n; ezzel hozzájárulsz újabb nagybeteg gyerekek öröméhez.Log in