A Csodalámpa hírei

Budapesti Vonósok koncert: csak április 5-ig hallgathatja meg!!

A február 12-én 19:00 órakor bemutatott Budapesti Vonósok Állatok Jótékony Farsangi Kavalkádja koncertjét 2021. április 5-ig még meghallgathatja a linkre kattintva vagy a lenti felületek valamelyikén.

A Budapesti Vonósok, Korponay Zsófi színésznővel együtt kicsiknek és nagyoknak igazi farsangi hangulatot ígérnek, amellyel a zenekar egyben a Csodalámpa Alapítványt és azon keresztül a súlyosan beteg gyermekeket kívánja támogatni.

A Farsangi Jótékonysági Koncert itt, a Csodalámpa Alapítvány weboldalán, illetve a csodabogarak.com oldalunkon is elérhető lesz, ahol adományával támogathatja a Csodalámpa misszióját.
Karácsony előtt két nappal teljesítettük a 4000. kívánságot!

A Budapesti Vonósok és a Papageno online felületein, a közösségi oldalakon, illetve a youtube.com csatornán is nézhető lesz a koncert.

Jó szórakozást!


Farsangi meglepetés a Budapesti Vonósoktól!

Egy hét múlva, 2021.02.12-én 19:00-kor különleges koncertet fogunk online közvetíteni.

Állatok Jótékony Farsangi Kavalkádja kicsiknek és nagyoknak című műsorukkal, a Budapesti Vonósok, Korponay Zsófi színésznővel együtt igazi farsangi hangulatot ígérnek, amellyel egyben a Csodalámpa Alapítványt és azon keresztül a súlyosan beteg gyermekeket kívánja támogatni.

A Farsangi Jótékonysági Koncert itt, a Csodalámpa Alapítvány weboldalán, illetve a www.csodabogarak.com oldalunkon is elérhető lesz, ahol adományozásra is lesz lehetőség.

A Budapesti Vonósok és a Papageno online felületein, a közösségi oldalakon, illetve a youtube.com csatornán is nézhető lesz a koncert.

Várjuk szeretettel!


Teljesült a 4000. kívánság!!!

Két nappal 2020. karácsonya előtt teljesítettük a 4000. kívánságot: Attila egy fantasztikus LEGO Technic-et kapott.
A beszámolónkat ide kattintva olvashatja el.


AJÁNDÉKOZZ SEGÍTSÉGET KARÁCSONYRA! - játék

Kedves Barátunk, leendő és régi Támogatónk!

Karácsonyi játékot indítottunk a Facebook és az Instagram felhasználók számára.

A fenti linkekre kattintva éritek el a játék leírását és minden tudnivalót.

Bocsánat, hogy rejtélyeskedünk, és itt nem áruljuk még a nyereményeket sem, de hát ez egy játék...

Jó szórakozást, kreativitást és ügyeskedést kívánunk!

a "csodalámpások"


Etikus adománygyűjtők lettünk, hivatalosan is!

Büszkén osztjuk meg Önnel a hírt, hogy a Csodalámpa Alapítvány 27.000 SZJA egy %-ot kapó civil szervezet közül 46. tagként csatlakozhatott az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez, és így használhatja az Etikus Adománygyűjtő Szervezet logo-t.Az ASZÖT célja összefogni az etikusan, átláthatóan működő civil szervezeteket, közösen dolgozni azon, hogy az adományozók bizalma megerősödjön, mindezzel elősegíteni az adományozói kultúra fejlődését az országban.

A befogadáshoz természetesen több hónapos monitorozás részeként szigorú feltételeknek kellett és a jövőben is meg kell felelni, a beérkező adományokat, azok felhasználását, illetve az alapítvány tevékenységét folyamatosan átláthatóvá kell tenni a honlapon, erősítve ezzel a meglévő, valamint a potenciális támogatók bizalmát.

A Csodalámpa átláthatóságának dokumentumait itt olvashatja el.Log in