A Csodalámpa hírei

Jót edzettek és jót tettek - köszönjük!

Szeretnénk megköszönni a beteg gyerekek nevében is Béni Ritának, Kottek Eriknek és Mári Tamásnak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campus sporttermeiben megtartott nagy sikerű jótékonysági sportnap megszervezését.
Az edzésekért kapott dijakból, valójában adományokból több beteg csodalámpás gyerek kívánságát fogjuk együtt teljesíteni 2014 első hónapjaiban.

/ 7Köszönet illeti minden krav-magás és kettlebelles résztvevőt és a sportnap valamennyi támogatóját.

Hálásan köszönjük a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vezetésének, köztük dr. Kovács Gábor rendőr dandártábornok oktatási rektorhelyettesnek, valamint Sári Szabolcs alezredesnek, a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj és a Zrínyi Miklós Laktanya megbízott parancsnokának, hogy vállalták a rendezvény védnökségét, és helyet biztosítottak e sporteseménynek.

Kitűnő partnereket, barátokat ismertünk meg bennetek, köszönjük!


FONTOS: 13600, 35-ös kód - 2013-ban is él az ADHAT-Vonal!

Tisztelt Támogatóink,

2012.10.03-án elindult a NIOK Alapítvány által üzemeltetett ADHAT-Vonal.

A 13600 (hangjelzés, majd a kód: 35) telefonszám a T-Home vonalas vagy mobil, továbbá az Invitel, Telenor és Vodafone hálózatból, hagyományos vagy kártyás előfizetésről is előhívó nélkül hívható; egy-egy hívással Ön 250 Ft-ot adományoz a Csodalámpa Alapítványnak. (a 35 a Csodalámpa kódja)

(Amennyiben ún. "emeltdíjas tiltás" van beállítva az előfizetésen, akkor előfordulhat, hogy a hívás sikertelen lesz. A tiltást az Ön telefon szolgáltatójánál tudja feloldani.)

A telefontársaságok a hívásokból összegyűlt adományokat havonta utalják át a Csodalámpának.

Kérjük, hogy mesélje el ismerőseinek, barátainak, kollégáinak a támogatás e kivételesen egyszerű módját. Reméljük, hogy ezzel és talán egy-egy hívással Ön is hozzájárul egy-egy újabb mosolyhoz.

Segítségüket előre is köszönjük!Log in